• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ıhtıyacım var

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
318
Amasya
kızlar sızce ankaradan okumaya elazıg veya erzuruma gıdılırmı lutfen yardım edın aklım cok karısık

İLİM ÇİNDE DE OLSA GİDİNİZ...

tabi ki gidilir canı geleceğin söz konusu sonuçta.okulunu bitirp paşalar gibi dönersin kendi memleketine nasip kısmetiyle

kızlar sızce ankaradan okumaya elazıg veya erzuruma gıdılırmı lutfen yardım edın aklım cok karısık

Hangi bolum icin? Gelecegi olan bir bolumse gidikir yok mezun olduktan sonra evde oturacagin bir bolumse o kadar masrafa degmez gibi. Tabi yeniden hazirlanacaksan.

Gazetecilik mezunu olarak radyo tv bölümüyle yakın sayılırım ikisi de iletişim fakültesi.
Açık konuşmak gerekirse iletişim mimari gibi bölümlerde fakültenin önemi büyük.
Malesef etiket dediğimiz olay bu bölümlerde devreye giriyo.
Okulun imkanları vs nasıl bunlara dikkat etmelisin.
Ben oraya gidip rtv okuyana kadar burslu özele girerdim.

aslında bence her yere okumaya gidilir ama başka şeyler de düşünüyorsan elazığı bilmem de erzuruma gidilir neden gidilmesin ki.hem köklü büyük bir üniversite.hem şehir olarak erzurum güzel bir şehir .küçük şehirler arasında değil,sosyal imkanları var.hem de ankaradan erzuruma uçak var.puanın tutuyorsa istediğin bir bölümse mutlaka git düşünme bile

Back
X