Slm kizlar ben yeni uye oldum buraya dertlesmek icin .derdim kocam cok problemli birisi yada evlenerek yanlis yaptim bilemiyorum 3 senelik evliyim ....kocam cok kumar oynuyor şu iddaa varya onlardan para atip duruyo bir birikmişmiz bile yok kiyada köşede .saten ilgisiz bana karsi umursamiyor beni ilgilenmiyor guzel bir soz bile duymuyorum evi3 kere terkettim kumarci ve ilgi gostermedi icin agladi pisman oldu inandim döndüm geri 2 hafta iyi davranip eski haline geri dondü fayda etmiyor hicbisey hicbirzaman mutlu olamicam galiba..hamileyim ve bitanede kizim var diyorum kendi kendime kendin ettin kendin buldun otur oturdun yere cok uzuluyorum yaa ailem saten ayrilardi ailede mutlu olamadim simdide evlililkte mutlu olamadim umudum herseyimi kaybetim bu anlatdiklarim 100% 5dir belki kisa ve öz anlattim dedim(
Cevaplariniz.icin cok tesekür ederim ikinci nicin yaptim eger bana bisey olursa kizimin yaninda arkadas dost gibi kardesi olsun kardesiz olmuyor normal arkdaslikda biyere kadar malum yaninda herzaman kardes olur yanliz kalmamisi icin
Nasil olcakki??Oncelikle allah kolaylik versin canım ama ben senin yerinde olsaydim herhalde bu durumu daha fazla dayanamazdim bir kizin oldugunu ve tekrar hamile olduğunu yazmissin bence cocugunun riskini kumara yatiran adamdan es olmaz kendin ettin kendin buldun demek yerine biseyleri degistirmeye calis mesela ise esinin burnunu surtmekle basliyabilirsin
en azindan küstunü biliyor barii benim odun onuda bilmez:)Sizinle bazı ortak noktalarimiz var benimde esim iddia oynuyor boşuna para kaybediyor kardeşiyle pes oynuyor beni COk ihmal ediyor hele su iddia yüzünden bilgsyrli odada yatıyor ve ben ayrı yatıyorum bende Hamileyim canım ama ben ayrilamam yapamam onsuz ve ailemde bosanmalara hiç iyi gözle bakmazlar hem oglumu babasizda birakamm ben kusunce banada yalvario barisiyoruz ama barisken yine aynı :)
Bir insan belirli yaşa geldikten sonra asla değişmez
sadece göz boyamak adına bir müddet istediğiniz gibi bir insan olmak için rol yapar.
Bunun bir örneğidir kocanız
Yanlış anlamayında yolunda gitmeyen bir evliliğe neden çocuk getirme ihtiyacı duydunuz biri anlarımda ikincide geliyor.
inanın üç yaşında kızım var.ikinci çocuğu düşünme evresindeydim taki eşimin bana söylediği ufak yalanlar yüzünden ikinci çocuk kelimesini beynimde bitirdim.
Bu arada evliliğim gayet mutlu mesut gidiyodu.benim eşimle olan sorunum inanın aşılmıycak kadar zor değil.
zor olmadığı halde ikinci çocuğu şuan için düşünmüyorum.
olan o ufacık yavrulara oluyor.Ben ayrılıkta eşlerden çok çocuklara üzülüyorum.
Anne bir tarafta,baba bir tarafta.onlarda ortada bir oraya bir buraya sürüklenip duruyorlar.
Sizide anliyorum ikinciyi dedim gibi ölümu dunya yarin kimin basina ne is gelecegi belli degil yarin bana bisey olsa en azindan kardesi olur yaninda herzaman. yanliz kalmamasi icin yaninda dertlesecek bir dostu olur bir arkdsi olur herbakimindan guzel bisey kardeslik ikinciyi hic problem etmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?