Yardima ihtiyacim var :(

yildiz18

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
9
0
6
35
A.B.D.
S.a Kizlar.. 2 bucuk senedir sevgilim var ayrildik beraber olduk cok kavgalar ettik ama güzel gunlerimizde oldu tabi.. buaralar fazla ders calistigim icin ona fazla zaman ayiramiyorum. Buda hosuna gitmiyor tabi. Kavgalarimiz yine artmaya basladi ve bende acikcasi cok ama cok sıkıldim artik. Yanliz kalmaya ihtiyacim oluyor kimseyi istemiyorum etrafimda. Ona bunu anlatmak cok zor daha dogrusu anlamak istemiyor. Belki biraz daha sık gorussek duzelcek ama ondan biraz uzak olmak istedigimi nasil dicem? Yada desemmi? Akisana mi biraksam

canım öncelikle ders çalışman gerektiğini önceliğinin ders olduğunu eger seviyorsa seni anlayacaktır uygun dille söyle
derim

Derslern, gelecgn cok daha onemli.bence taviz verme zaten sewiyorsa seni zorlamz sabirla bekler....

Haklisiniz. Sorun bide su ki yeri geliyor cok ilgi gostetiyor. Biliyorum belki biraz sacma Duyuyluyor her insan ilgi alaka ister.. ama nebilim ders haricinde yanlizda kalmak istiyorum onu anlamicak ama.. hayirlisi olsun dicem insan daha fazla ister ister sonunda hepsini kaybeder bunada sukurler olsun.. cok tesekkur ederim size

o zaman akışına bırak gitsin.ama hayırlısı olsun

kaçan kovalanır mısalı..

Sevgilinin, ders çalışma gibi bir kaygısı olmayan birisi herhalde. Belkide sen ders çalıştığın için biraz kıskanıyor olabilir. Üniversite sınavları için mi çalışıyorsunuz? Eğer üniversiteye sınavları içinse belkide kazanıp gidersiniz diye korkuyordur. Sevgilinizin bol zamanı var demekki zamanlarında da sizle görüşmek istiyor. Sizinde belli bir planlarınız var, onlara odaklanmışsınız. O yüzden biraz sıkılıyorsunuz.

Yok ben almanyada calisyorum ama okulada gidiyorum. Evet erkek oldugu icinde biraz daha acik disari cikma konusunda.. Belki iki bucuk sene cok degildir ama sıkıldim evet. Hem onsuz hem onunla yasayamiyorum korkusu var icimde. Tesekkur ederim yardimina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…