kizlar benim sevgilim askerde 6 ay oluyor gideli suan vanda biz 7 yildir birlikteyiz ama bir kac haftadir aramizda sogukluk var ariyorum konusmak icin yabanciya konusur gibi konusuyor benimle cok soguk beni sevdigini ozledigini soylerdi her aradigimda ama bir kac haftadir oda yok kapatmam lazim diyip direk kapatiyor telefonu askerlik psikolojisi midir bu ?
uzaklık psikolojisi....
askerde olması değil uzakta olması böyle yapıyor insanı...göz görmeyince gönül katlanır hesabı..alışıyor sensizliğe...
ama geçici bi durum üzülmeyin..kavuştuğunuzada hiç bişey olmamış gibi devam edersiniz...
uzaklık psikolojisi....
askerde olması değil uzakta olması böyle yapıyor insanı...göz görmeyince gönül katlanır hesabı..alışıyor sensizliğe...
ama geçici bi durum üzülmeyin..kavuştuğunuzada hiç bişey olmamış gibi devam edersiniz...
Benimkide asker tatlım iki saat önce çok güzel konuşuyorsa iki saat sonrası
Gıcık gıcık konuşuyor. Kesinlikle askerlik psikolojisi. İlk gittiği zamanlar bana sanki seni bir daha göremeyecekmişim gibi hissediyorum derdi. Biz o evreleri atlattık çok şükür. Bilemiyorum ama seninkide öyle düşünüyor gibi geldi. Doğuda askerlik yapanlar gerçekten çok zor oluyor canını sıkma düzelir.
Benimkide asker tatlım iki saat önce çok güzel konuşuyorsa iki saat sonrası
Gıcık gıcık konuşuyor. Kesinlikle askerlik psikolojisi. İlk gittiği zamanlar bana sanki seni bir daha göremeyecekmişim gibi hissediyorum derdi. Biz o evreleri atlattık çok şükür. Bilemiyorum ama seninkide öyle düşünüyor gibi geldi. Doğuda askerlik yapanlar gerçekten çok zor oluyor canını sıkma düzelir.