Yardıma ihtiyacım var !

La Tahzenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
38
2
Selamun aleykum arkadaşlar ben yeni üye oldum. Aslında kolay kolay dertlerimi paylaşan biri değilim ama son noktaya geldim sanırım.

Ben 7 ay önce aracı vesilesiyle evlendim. Evlenirken de çok tereddüt yasamistim. Ben uzun boylu güzel biriydim, eşim ise kısa boylu ve ayağı hafif aksiyan biri. Bir şekilde kabul ettik ve evlendik. İkimiz de geçmişte bir evlilik yaptık. Ama ne benim ailem eşimin ilk evliliğini biliyor ne de onun ailesi benim ilk evliligimi. Nisanliyken söylememe karari almistik. Bu konu şimdiye kadar sorun olmadı zaten hiç

Evlendigimizden beri Eşimle sürekli tartisiyoruz. Her tartışmada ayrılma noktasına geliyoruz. Birbirimize karşı ne sevgimiz ne de saygimiz kalmış artık. Çok uzaklaştık birbirimizden.

Eşim yaklaşık 1 hafta önce şehir dışına çıktı. Ve gitmeden önce bana söylemesi gereken birsey olduğunu ve kimseye soylememem gerektiğini söyledi. Ben de buyur dedim.

Benim bir çocuğum var dedi....

Dondum öyle birşey diyemedim. Şaka yapıyor galiba diye düşündüm malesef çok ciddiydi .
Ben saatlerce ağladım. Ne yapacağımı bilemedim. O şekilde bırakıp gitti beni işleri var diye. Şimdi telefonda dahi konuşmuyoruz. Konuşmak istemiyor benimle. Ayrilalim diyor.
Ben de ayrılmak için sebep olarak görüyorum çocuk meselesini ama kimseye anlatma diyor.

Çok karışık anlattim kusura bakmayın lütfen. Ne yapmam gerekiyor cevaplarınızı bekliyorum

Merak ettim, isminizin ilk harfi F ile mi başlıyor?
Neyse efenim, ben adamın aksayan ayağından dem vurmuş olmanızı mantık çerçevesinde temellendirmeye çalışadurayım, yok hayır vazgeçtim, önce ikinizin de ailesinin boşanmış evlatlarının hiç evlenmemiş insanlar bulabilmiş olmasına ve karşılaştıklarında konunun hiç açılmamış olmasına şa- pardon, adamla evlenirkenki tereddütünüzün sebebinin adamın aksayan ayağı oluşunu şimdi çaktım, da ona takana kadar adamın geçmişini az araştır- öf aman. Neys'

Son düzenleme:
Madem siz guzelsiniz, adam cirkin evlenmeseydiniz?

Bence siz bu adami sevmiyorsunuz, ayrilmak icin bahane ariyorsunuz. Yani evlenmeden once can atmiyorsaniz, yapayim mi yapmayayim mi diye cok dusunuyorsaniz zaten sevmiyorsunuz, istemiyorsunuz demektir. Insan sevdigi adama can atar, 1 dk dusunmez.

Cocuk konusunda yalan soylemesi tabi ki bosanma sebebi olur, bence hazir sebep de bulmusken ayrilin cunku bu evlilikten mutlu degilsiniz. Cocuk isini kimseye soylemek zorunda degilsiniz ki, anlasamadik sevmiyorum bosaniyoruz dersiniz gecer gider.

Haklısınız konuyla alakası yok . Ben zaten hiçbir zaman bunu eşime yansitmadim. Dışardan çok tepki aldım. Nasıl kabul edersin nasıl evlenirsin diye. Ben herseye rağmen kabul ettim.

Çocuğunun olup olmadığını ben evlenmeden önce sormustum o da yok demişti. Şimdi çıkıp çocuğum var diyor ve benim onu kabul etmemi bekliyor.

Bizim tek sorunumuz çocuk meselesi değil elbet. Son noktayı koydu sadece bu olay.
Biz hiç anlasamiyoruz sürekli tartisiyoruz.
O benden kadınlık yapmamı istemiyor. Sürekli bana sen Şehvet düşkünüsun diyor.
Sizce bir kadının kocasını istemesi yanlış birşey mi?

fazla detay var gereksiz... konunun özü ne? çocuğu szden niye saklamış ve nolmuşta şimdi söyleme kararı almış

Haklısınız konuyla alakası yok . Ben zaten hiçbir zaman bunu eşime yansitmadim. Dışardan çok tepki aldım. Nasıl kabul edersin nasıl evlenirsin diye. Ben herseye rağmen kabul ettim.

Çocuğunun olup olmadığını ben evlenmeden önce sormustum o da yok demişti. Şimdi çıkıp çocuğum var diyor ve benim onu kabul etmemi bekliyor.

Bizim tek sorunumuz çocuk meselesi değil elbet. Son noktayı koydu sadece bu olay.
Yalanini affedip affetmemek size kalmis. Ama cocugu var diye bosanilir mi onu bilemiyorum.

Yazmayi unutmusum. Muhtemelen cinsel problemleri var boyle yaparak sizi uzaklastirmaya calisiyor.

Yalan üzerine kurulmuş bir evlilik.Bence dürüst değil Ailene bir çocuğu olduğunu ve durumdan yeni haberdar olduğunu belirterek ayrılmanı tavsiye ederim.Zaten aranızda sevgi saygı bitmiş diyorsun sürmezki sevgi saygı yoksa.Sonra işin ucuna aldatma da eklenir o zaman daha sıkıcı bir hal alır.Ha diyorsan çocuğu bahane ederek ayrılamam biraz daha bekle nasılsa sevgi saygı yoksa hep kavga varsa bi sure sonra aranıza başkasınında girmesi an meselesidir.
bir dost tavsiyesi

Komple yalanlar içinde yaşıyorsunuz çocuğunun olduğunu size söylememesi mi garip geldi?
Ailelerden her şey saklanmış, aileden böyle bir olayı saklayan sizden mi bir şey saklamayacaktı?
Olabilecek bir durummuş bence.

e oda dulmuş seni istemicekmiydi aile.. neden ikinizde dul olduğunuz halde dul olduğunuzu sakladınız ki

Esimle evlenirken ayağını yada boyunu kesinlikle sorun yapmadım. Sırf ALLAH rızası üzerine kurulmuş bir evlilikti benimki . Tek dua kutsal topraklara gidebilmek ve bütün Günahlarımdan temizlenmekti. Eşim de bu işi yapıyordu. Bunun için kabul ettim. Hamdolsun umremizi de yaptık ama orda bile çok sorunlar yaşadık.

Ayrıca esim her sorunumuzu gerek benim aileme gerekse bayan Ablalarina! Anlatıyor. Ve beni herkese karaliyorsun. Bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen birsey değişmedi. Bayanlarla samimi olmasi ve birkaç defa yalanina şahit olmam uzaklaştırdı kendini benden.

Ev içerisinde de fazlasıyla uzagiz birbirimize. Benim onunla ilgilenmemi öpüp koklamami istemiyor aksine kendisi de yapmıyor birsey.
Bir bayan olarak cok ağır geliyor bunlar bana

Esimle evlenirken ayağını yada boyunu kesinlikle sorun yapmadım. Sırf ALLAH rızası üzerine kurulmuş bir evlilikti benimki . Tek dua kutsal topraklara gidebilmek ve bütün Günahlarımdan temizlenmekti. Eşim de bu işi yapıyordu. Bunun için kabul ettim. Hamdolsun umremizi de yaptık ama orda bile çok sorunlar yaşadık.

Ayrıca esim her sorunumuzu gerek benim aileme gerekse bayan Ablalarina! Anlatıyor. Ve beni herkese karaliyorsun. Bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen birsey değişmedi. Bayanlarla samimi olmasi ve birkaç defa yalanina şahit olmam uzaklaştırdı kendini benden.

Ev içerisinde de fazlasıyla uzagiz birbirimize. Benim onunla ilgilenmemi öpüp koklamami istemiyor aksine kendisi de yapmıyor birsey.
Bir bayan olarak cok ağır geliyor bunlar bana
evliliğe ilginç bir bakış açısı bilemedim sevmemişsiniz hiç sanırım eşinizi

Merak ettim, isminizin ilk harfi F ile mi başlıyor?
Neyse efenim, ben adamın aksayan ayağından dem vurmuş olmanızı mantık çerçevesinde temellendirmeye çalışadurayım, yok hayır vazgeçtim, önce ikinizin de ailesinin boşanmış evlatlarının hiç evlenmemiş insanlar bulabilmiş olmasına ve karşılaştıklarında konunun hiç açılmamış olmasına şa- pardon, adamla evlenirkenki tereddütünüzün sebebinin adamın aksayan ayağı oluşunu şimdi çaktım, da ona takana kadar adamın geçmişini az araştır- öf aman. Neys'
Esimin teyzesinin de aynen boyle bir hikayesi var. 35 yil once tabi.
Adam yurtdisinda yasiyor. Gelip teyzemizi istiyor,nikah dugun dernek kuruluyor. Yurtdisina cikis islemleri sirasinda bir kizi oldugunu ogreniyor teyze :)
Ama isin ucunda Almanya var boru mu? Evlilik devam ediyor.

Esimle evlenirken ayağını yada boyunu kesinlikle sorun yapmadım. Sırf ALLAH rızası üzerine kurulmuş bir evlilikti benimki . Tek dua kutsal topraklara gidebilmek ve bütün Günahlarımdan temizlenmekti. Eşim de bu işi yapıyordu. Bunun için kabul ettim.

Umreye hacca gitmek icin para da biriktirebilirsiniz, sevmediginiz biriyle evlenmeye gerek yoktu bence.

Madem kutsal topraklara gitmek icin evlendiniz, ee gitmissiniz iste, istediginiz olmus. Ekstra ilgi-sevgi beklemeyin. Siz adami sevmiyorsunuz, kullanmak icin evlenmissiniz, adam sizi sevmiyor, hem de yalanci. Bu evlilikten size bir yol olmaz.

ilk evliliklerinizi ailelerinizden saklamanıza anlam veremedim insanın boşanması ayıp değil ki ayrıca hiç mi duymayacaklar dünya küçük ikinizde boşanmışsınız işte dengesiz bi durum yokmuş ortada ..karşılıklı dürüst degilsiniz ki adam çocugu saklamış bu yüzden siz de ayagının aksamasını dile getirmekle içinizdeki sevgisizliği aktarmışsınız boşanın gitsin..

Eşimi kullanmak için evlenmedim tabiki aşık oldum ona. Ona her baktığımda kalbim yerinden cikacakmis gibi oldu. Çok değer verdim ona ama o hep uzaklaştı. Beni sıkıyorsun. Daraltiyorsun, üzerime gelme dedi hep.

Zaten Evlendigimizden beri toplam 1 ay evde kalmamisizdir. Ya onun ailesinde ya benim ailemde (ki benim aileme bile sırf burda eşimin işleri var diye geliyorduk) artık dışarı çıkmaktan bıkar oldum. Eşimle evde vakit geçirmek istiyordum. Ama o tam tersi. Sadece eşim olsun. Millet evli olduğumu bilsin yeter dusuncesindeydi.

Son dönemlerde de ben buyum ben Doğuluyum beni böyle kabul et demeye başladı.

X