Kızlar merhaba benim saçlarım orta uzunlukta ama artık çok yıprandı özellikle duştan çıktıktan sonra taranmaz halde oluyor çok karışık ve sert oluyor saçlarım bu yıpranmayı azaltmayı nasıl sağlayabilirim yumuşatabilirim ve uzamasını da istiyorum evde deneyip faydasını gördüğünüz hem yumuşamasını sağlayacak hemde uzamasını sağlayacak bir öneriniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden :)
ben bu hafta biberiye yağını kullanmaya başlıyorumm gel beraber başlayımmmmm :))
biberiye yağı kullanımı şöyle oluyor canımm;
banyoya girdinnn yıkandın ettin çıkmaaaa durr 1lt suyun içine 4-5 damla biberiye yağı damlatıyosun ve bunu durulama suyu olarak saçından aşağı boca ediyosunnn tekrar durulama yokk bukadar basit
biberiye yağı kan akışını hızlandırıyor dolayısıyla saç derisinde kan dolaşımı hızlanırsa nolurrrr saç uzarrrrrrrr giderrrrrr
şampuanıma kattım canım bi haftadır o şampuanla yıkanıyorum saçlarımı baya yumuşatıyor uzama için erken henüz ama işe yarıyacak gibi hissediyorum bi ay kullanayım bakalımmm uzamaya faydası var mı yok mu anlarımm
şampuanıma kattım canım bi haftadır o şampuanla yıkanıyorum saçlarımı baya yumuşatıyor uzama için erken henüz ama işe yarıyacak gibi hissediyorum bi ay kullanayım bakalımmm uzamaya faydası var mı yok mu anlarımm