YARDIMA İHTİYACIM VAR :(

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
32
Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen :(

kaç yaşındasınki hastane takıntın varsa oku orda çalış. bence çok yanlış bu düşüncen böyle düşündükçe daha çok bunalıma girersin. bir sürü işsiz var sen iş beğenmiyorsun. kendini zorla bence

Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen :KK43:
Ah be güzel kardeşim, devlet hastanesinde o pozisyonda calısman icin taseron firmadan milletvekili bakan torpile ihtiyacın var. Özel hastanede ise mezuniyete. allah yardımcın olsun.

Canım sen bu kadar iş değiştirdiğin için kimse sana kefil olmak istememiş olabilir, ayrıca bu tür yerlerde torpil olabilir, ancak bende iş ararken başvuru yaptığımda hemen çağımışlardı, sanırım şans işi birazda

Biz seni tanimiyoruZ ki nasil yardimci olalim.
Ama bir arkadaşım hastaneye temizlik yapmak için girmiş, sonra o dedigin işleri yapmisti.
Hepimiz oturmak istersek, ayaktaki işleri kim yapacak?
Bence normal bir yerde calismaya başlayın, kendinizi sevdirin. Sonrasi zaten gelir. Ama ben olsam sık sık işten çıkan birisi ile çalışmak istemezdim.

Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen :KK43:
Canım bu kadar çok sağlık sektörü istiyorsan niye 2 yıllık bir bölüm okumuyorsun? Hem sevdiğin şeyi okumuş olursun
hem diğer adaylardan bir farkın olur.

Yardımcı olamayacağım benim hastanede tanıdığım yok, kontrolden kontrole giderdim hamileyken ey gidi

bize torpil mi soruyorsunuz?
kendinizi eksik görmek yerine okul hayatına devam edip bir diploma sahibi olsanız olmaz mı?

bence bu takıntı nı yenmelısın olmuyorsa bazen oldurmaya calısmak cok zor dur..belkı nasıbın baska yerlerde baska ıslerdedır..bazen sadece bakıs acımızı degıstırebılsek hayatımız ılıskılerımız degısecek ama ne yazıkkı beceremıyoruz..

Canım işin çok zorr bulsan dahi o yardımcı olan kişide senden en az 10 milyar ister bide 3 yıl sonra çıkışıda olabilir...Ssk da her yıl giriş çıkış işlemi yapıyolar ve hiç tazminat alamıyosun bunuda düşün en iyisi sen güzel bi fabrikaya gir çalış en azından çıkarıldığında güzel bi tazminat alırsınn hastaneyi beklersen birisini bulsan dahi en aşağı 4 yıl beklersin işini halletmesi için diğer arkadaşların dediği gibi oku buda güzel bir fikir Rabbim yardımcın olsunn...

Canım bu kadar çok sağlık sektörü istiyorsan niye 2 yıllık bir bölüm okumuyorsun? Hem sevdiğin şeyi okumuş olursun
hem diğer adaylardan bir farkın olur.
Ben şu anda üni ya hazırlanıyorum. Kendi kendimi çalıştırıyorum evde kendi imkanlarımla kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum ben anladım ama bu işler ya şans yada torpil bende doğuştan şans yok torpilim de kimsem yok herkeste tecrübeli arayışı bi yerlerden başlamayan biri nasıl tecrübeli olabilir bnde bu mantığa karşıyım.

Ben şu anda üni ya hazırlanıyorum. Kendi kendimi çalıştırıyorum evde kendi imkanlarımla kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum ben anladım ama bu işler ya şans yada torpil bende doğuştan şans yok torpilim de kimsem yok herkeste tecrübeli arayışı bi yerlerden başlamayan biri nasıl tecrübeli olabilir bnde bu mantığa karşıyım.
Çok rahat kazanırsın, biraz çalış yeter. 2 yıllıklar basit.
Kendini herkes torpilli diye şartlandırma. Benim tanıdıklarım var, hiç te torpil olmadan senin istediğin tarz işleri yapan.

Diş hekimi asistanı hususunda arkadaşın önerisi güzel. Gönüllü 1 ay çalışabilir, memnun kalırlarsa sürekli işe alabileceklerini söyleyebilirsin.

Bende çalıştığım firmanın patronu olmak istiyorum ama torpilim yok. :)
Hey Allahım yaa :)

iyi de başka ilerden çıkıyorum hastane değil diye demişsin

anladığım kadarı ile hastanede çalışmamışsın da

ne biliyorsun oranın iyi olduğunu; rahat olduğunu vs vs

bizim komşu geçen sene 2200 TL ile o dediğin işlerden bulmuştu yolu uzaktı ama burası tenha yakın şubeye geçmem diyordu

nasıl buldu bilmiyorum ama lisede tıbbi sekreterlik gibi bir adı var o bölüm mezunu ve açık öğretim okuyor

yani önce emek vereceksin sonra yemek yiyeceksin

ben lise mezunuyum girdiğim yerden çıkıyorum hep, bana böyle iş bul diyemezsin ki kimseye; kursa git belediyenin vs vs ders çalış 2 yıllık kazan oku o zaman hastanede çeşit çeşit iş bulursun

Hastanede çalışıpta ne yapacaksın ? Hırlısı,hırsızı,arsızı,cahili,çok bilmisi,kendini begenmisi.. Gunde kac küsür insanla muhattap olacaksin.Yapacagin is sekreterlik. Daha ufak tefek bir yer cok cok cok daha iyi olur bence. Insanla ugrasmak hayattaki en zor sey.Hadi bunu geçtim enfeksiyon denen bir şey var yahu. Ayrıca tukenmislik sendromuna en çok yakalanan sektör sağlık sektoruymus. Bak bunu da eklemis olayim. :KK45:Sabahtan aksama kadar beynin şişer,patlar patlar. Olmaması daha hayırlı. Kaç kurtar kendini arkadaşım. Bir heves uğruna yakma gencligini :KK45:

Hastanede çalışıpta ne yapacaksın ? Hırlısı,hırsızı,arsızı,cahili,çok bilmisi,kendini begenmisi.. Gunde kac küsür insanla muhattap olacaksin.Yapacagin is sekreterlik. Daha ufak tefek bir yer cok cok cok daha iyi olur bence. Insanla ugrasmak hayattaki en zor sey.Hadi bunu geçtim enfeksiyon denen bir şey var yahu. Ayrıca tukenmislik sendromuna en çok yakalanan sektör sağlık sektoruymus. Bak bunu da eklemis olayim. :KK45:Sabahtan aksama kadar beynin şişer,patlar patlar. Olmaması daha hayırlı. Kaç kurtar kendini arkadaşım. Bir heves uğruna yakma gencligini :KK45:

size de katıldım,

doktorlar hemşireler vs hastaneden kaçacak yer arıyor

bu alanda eğitimi olmayan birisi oraya gireceğim diye neden uğraşır ki

Bende Sabancı ya Ceo olmak istiyorum inanır mısın?
Bence direkt doktora gidin. en azından bir başlangıç olur. Önce doktoru sonra başhekimi tanırsınız. Tövbe ya
Millet iş diye kırılıyor sizde ne diyorsunuz.

Kesinlikle öncelikle sağlıkla ilgili bir bölüm bitirmelisin, şansın oldukça artar böylece. Ayrıca elbette kazanırsın, 4 yıllık olmadı 2 yıllık yazarsın, örgün olmazsa uzaktan eğitim, açıköğretim yaz. Her şekilde girersin üniversiteye endişelenme. Sonrasında belki hemen istediğin gibi bir yerde istediğin maaşla iş bulamazsın ama bir arkadaşım vardı 2 sene bir dişçinin yanında stajyer asistan olarak çalıştı. Yol+yemek parası ancak çıkıyordu ama sonra oradaki deneyiminin referansıyla bir başka bir doktorun muayenesinde daha düzgün bir maaşla işe girdi. Yani sen önce kendini donatmaya bak, iş bulma kısmını da sonra düşün, çünkü sadece bir sertifikayla olacak şey değil bunlar. İlle de torpille, haksızlıkla, kısa yoldan bir yere gelmek istiyorum diyorsan da, o konuda verebileceğim tavsiye sıfır.

Back
X