- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen