Yardıma ihtiyacım var :-(

ikubra

Mutlu, musmutlu :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
265
322
23
Kızlar öncelikle merhaba, 4 sene 10 aydır devam eden bir ilişkim var artık adını koyma zamanının geldiğini düşünüyoruz. Sevgilimin babasi babami arıyor fakat babam açmıyor babamın hiç kıramayacagi bir dostu var onu aracı yaptık ve onu aradılar. Babamla konuşmuş kasım ayında babam bir kaç ay musade etsinler sonra gelirler tanışırız demiş fakat o günden bugüne babamdan ses soluk yok aradıklarında cevapta vermiyor. Bu hafta sonu çat kapı gelmeyi düşünüyorlar babam biraz fazla asabidir annem asla babamla bu konulari konusamaz çok katıdır babam bana bir yardım edin ne yapmalıyım aranızda basindan böyle bir sey geçen oldu mu yardımlarınızı bekliyorum :-(

Yaşınız kaç ? Küçükseniz eğer erken deyip dikkate mi almadı acaba.

babaniz neden boyle davraniyor net bir sebebi varmi sizi baskasina dusunuyor olabilir.bence siz babanizin karsisina cikip baba sen bilirsin dusuncelerin benim icin cok onemli ancak bende gelmelerini tanismanizi nasil insanlar olduklarini babam olarak anlamani istiyorum de.bak nasil yumusar

babaniz neden boyle davraniyor net bir sebebi varmi sizi baskasina dusunuyor olabilir.bence siz babanizin karsisina cikip baba sen bilirsin dusuncelerin benim icin cok onemli ancak bende gelmelerini tanismanizi nasil insanlar olduklarini babam olarak anlamani istiyorum de.bak nasil yumusar
Ilk ben anlattim babama konustugum biri var baba baskasindan duymani istemem benden duy seninde saygi duyacagini bildigim için anlatmak istedim dedim ben öyle diyince nereli dedi memleket falan anlattim tanışın baba dedim orda kizmaya başladı bende daha birsey demedim karsi cikmasini gerektiren birsey yok aslinda işi gücü yerinde saygin düzgün bir aile

Demek ki baban istemiyo siz konuşun ilk önce bu konuda ne düşündüğnü sorun en iyisi bence
Bence yaşlarınız cok genc niye acele ediyosunuz bi kaç sene daha sürdürün ilişkinizi ha istiyosanız babanızla konuşup ona neden böyle yaptığını sorun

Aslında söz nişan evlilik olsun diyip acele etmiyoruz sadece aileler tanışsin istiyoruz artık laf çıkar oldu eve bıraktığında bile yalan yanlış şeyler ile söylüyorlar neyseki annem biliyorda susturuyor dedikoducu komşularımızı tek derdimiz bu aslında

20 yaşında kızım, 4 senelik sevgilisiyle evlenmeye kalksa, bırakın telefonu açmamayı şehir değiştiririm.
İlişkinizin uzun süreli olması, evlilik zamanının geldiğine işaret değildir.
Önce hayatınızı kurun, kendi ayaklarınızın üzerinde 'birey' olarak yaşamaya adapte olun, sonra evlenirsiniz.
Ne bu acele?

Önceki mesajimdada belirttim söz nişan evlilik olsun demiyoruz sadece çevreden gelen dedikodular artık can sıkar oldu annemin gözüyle gördüğünü bile onlar bir yanına bin katip anlatıyorlar aileler birbirini tanısın en azından iki ailede evlatlarinin kiminle dostluk ettiğini bilmiş olur istiyoruz birisi birşey dediginde ailemizin dilini kısa bırakmış boynunu bükmüs olmak istemiyoruz

Onu bunu boşver canım insanlar her zaman her koşulda hep diyecek bişeler buluyolar zaten bence de meslek edin yaşın genc hiç tanışmasınlar gerisi gelir diye düşüyorum bırak böylece kalsın ilişkini devam ettirebilirsin ciddi bi yola girme derim ayrıca sevgilinin de yaşı küçük ya

Onu bunu boşver canım insanlar her zaman her koşulda hep diyecek bişeler buluyolar zaten bence de meslek edin yaşın genc hiç tanışmasınlar gerisi gelir diye düşüyorum bırak böylece kalsın ilişkini devam ettirebilirsin ciddi bi yola girme derim ayrıca sevgilinin de yaşı küçük ya
Meslek edinme olarak acik ogretimden unversiteye devam ediyorum ben babam kanser hastasi cok sıkıntiya girmesin diye boyle bir yol buldum kendiside zaten uzakta olmaz derdi gecenlerde anneme dunya gözu ile iki evladiminda mutlulugunu goreyim demis ama konusmak icin konu olunca katilasiyor zaten her zaman bana seni 22 yaşından once gelin etmem demisti birde ayri buyudum babamdan biraz duskunlugude fazla

Belki sizi kaybetme korkusuna kapılmıştır bir de hastaymış zaten bu psikolojiyle olabilir yani bu konunun üzerine gitmeyin derim yine de bu arada Rabbim şifalar versin cok gecmiş olsun ya

Belki sizi kaybetme korkusuna kapılmıştır bir de hastaymış zaten bu psikolojiyle olabilir yani bu konunun üzerine gitmeyin derim yine de bu arada Rabbim şifalar versin cok gecmiş olsun ya
Kaybetme korkusu dusuncesinde haklısın zaten ben babamdan boyle bir konuda anlayis bekleyemiyorm sonucta hepsinden once bir kız babasi cokk tesekkurler amin butun hastalarimiza insallah

Bugün geldiler, üç buçuk saat oturdular babam başta kabul etmek istemedi sonra içeri aldı baya konuştular tanıştılar en korktuğum günü mutlulukla atlattımHoppa sizden düşünce yardımı istemistim sonucunu yazmasam olmazdı:KK54:

Bugün geldiler, üç buçuk saat oturdular babam başta kabul etmek istemedi sonra içeri aldı baya konuştular tanıştılar en korktuğum günü mutlulukla atlattımHoppa sizden düşünce yardımı istemistim sonucunu yazmasam olmazdı:KK54:

Çok klasik olacak ama lütfen maddi özgürlüğünüzü sağlamadan bu yaşta evlenmeyin. Allah utandırmasın. Mutluluklar. Bu arada 5 sene önce sizin 15 elemanın 18 yasında oldu gözümden kaçmadı. Damat adayının 15 yaşında sizinle ilişkisinin olması yakışıksız bir durum.

Canim 15 yaşında sevgili olduğun biriyle evlenmek zorunda mısın gerçekten.
Sevdiğin de küçük. Okul vs yok mu sizin biraz hayatını yaşasan. Acele niye? Seviyorum deme alışkanlıktır o. Hem ben baban olsaydım asla izin vermezdim yaşın gerçekten küçük

Back
X