Yardıma ihtiyacım var :-(

Bugün geldiler, üç buçuk saat oturdular babam başta kabul etmek istemedi sonra içeri aldı baya konuştular tanıştılar en korktuğum günü mutlulukla atlattımHoppa sizden düşünce yardımı istemistim sonucunu yazmasam olmazdı:KK54:
Hmmm hayırlı olur inşallah. Yazık olmuş gencecik kıza tabi baban baktı kapıyı açmasa bacadan girecekler alacaklar biricik kızını. Kıramadı seni yelkenleri indirdi.
Allah utandirmasin.

Canim 15 yaşında sevgili olduğun biriyle evlenmek zorunda mısın gerçekten.
Sevdiğin de küçük. Okul vs yok mu sizin biraz hayatını yaşasan. Acele niye? Seviyorum deme alışkanlıktır o. Hem ben baban olsaydım asla izin vermezdim yaşın gerçekten küçük
Babam zaten şuan beni vermedi tanışmak istemişlerdi sadece tanısildi çiçek çikolata alarak kimse istemeye gelmedi yani. Teşekkür ederim yinede

Hmmm hayırlı olur inşallah. Yazık olmuş gencecik kıza tabi baban baktı kapıyı açmasa bacadan girecekler alacaklar biricik kızını. Kıramadı seni yelkenleri indirdi.
Allah utandirmasin.
Babam zaten vermedi suan beni sadece tanıştılar en azından kızının nasil bir ailenin evladiyla görüştüğünü öğrenmiş oldu suan evlilik zor zaten

Back
X