Oyle şeyleri anlatmamakla basla derdini :)))) canım adet belirtileri ile aynı inan. Benim sadece belirgin şekilde meme ucu hassasiyetim olmustu idrarda tortu vardı o kdray napıyımnasıl anlatayım derdimi hepimiz biliyoruz ondan şey ettim. ya kasık ağrılarımda var ha geldi gelecek sence böyle bi ihtimal olabilir mi kuzum yaaa
Neden cuma ? Simdi yapbeklemekten başka çarem yok cumaya kadar gelmezse cuma test yapıcam hayırlısı bakalımm
4 GÜN GEÇMİŞ BENCE DE TEST YAPMALISINIZ :) POZİSYON ANLATIMINA NE GÜLDÜM YAAay napıyımnasıl anlatayım derdimi hepimiz biliyoruz ondan şey ettim. ya kasık ağrılarımda var ha geldi gelecek sence böyle bi ihtimal olabilir mi kuzum yaaa
ayyy sormaa kuzumm yaa4 GÜN GEÇMİŞ BENCE DE TEST YAPMALISINIZ :) POZİSYON ANLATIMINA NE GÜLDÜM YAA
sol kasağımda çok ağrım var. Ya negatif çıkarsa diye korkuyorumNeden cuma ? Simdi yap
Oyle de böyle de negatif ise gorceksin o sonucu . Yine de sen bilirsinsol kasağımda çok ağrım var. Ya negatif çıkarsa diye korkuyorum
Telaş ettirmek istemem ama düşüşte pek iyi şeyler duymadım ben bu zamana kdr.Arkadaslar lutfen yardimci olun banaaaayin 7sinde 4 gun gecikmistim beta hcg 4.7 cikti bugun tam geciktigim 1 hafta oldu beta hcg tekrar baktirdm 1.3 cikti boyle dusme yasanir mi lutfen kafayi yicem cok ta istiyorm bebegim olsun bi umitleniyorm bi husran yasiyorm
Kimyasal gebelik arkadasım doktora gitArkadaslar lutfen yardimci olun banaaaayin 7sinde 4 gun gecikmistim beta hcg 4.7 cikti bugun tam geciktigim 1 hafta oldu beta hcg tekrar baktirdm 1.3 cikti boyle dusme yasanir mi lutfen kafayi yicem cok ta istiyorm bebegim olsun bi umitleniyorm bi husran yasiyorm
4.7 var oluyor ama sonraki değerin kimyasal olarak gorunuyor bence bir an önce doktora git4.7 de gebelik var mi oluyor du doktorda hicbir sey soylemedi ne yapmam gerek bilmiyorum
ayyyy valla içime işlenizi ya ne diyim size sol kasığım neden ağrır kiKesinlikle pozisyonla alakasi hicc yok :)
Ama soleym sana test yap bekleme insallah vardir varsa cikar cikmassa cuma kan testi yaptririssn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?