yardıma ihtiyacım var :(

seleniko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
98
23
88
33
kızlar hepiniz aslında biliyorsunuz anlatmakta çekiniyorum ama yazmam lazım kafayı yicem. takip ettiğime göre yumurtlama zamanım 23 temmuzdu bizde bebek planı yoktu ancak o tarihte ters ilişki yaptık ayaküstü bianda oldu yani ters ilişki dediysemde popodan değil yine vajinadan neyse ondaın sonra adetimin yaklaştığı tarihlerde yapmıştık ancak benim geçen ay 7 sinde reglim geldi. bugün 4. günü hala adet olmadım. Sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi? Yüce rabbim bi damla olsa bile verdim mi veriyor. Hepimizin istediği bişey ama kafamda deli sorular Siz ne diyosunuz ?

Kız manyak pozisyonu neden soyluyorsn bize ne :)))) yumurtlama gününde hamile kalmak büyük ihtimaller arasında. Test yapsan iyi olur .

ay napıyım nasıl anlatayım derdimi hepimiz biliyoruz ondan şey ettim. ya kasık ağrılarımda var ha geldi gelecek sence böyle bi ihtimal olabilir mi kuzum yaaa

ay napıyım nasıl anlatayım derdimi hepimiz biliyoruz ondan şey ettim. ya kasık ağrılarımda var ha geldi gelecek sence böyle bi ihtimal olabilir mi kuzum yaaa
Oyle şeyleri anlatmamakla basla derdini :)))) canım adet belirtileri ile aynı inan. Benim sadece belirgin şekilde meme ucu hassasiyetim olmustu idrarda tortu vardı o kdr

beklemekten başka çarem yok cumaya kadar gelmezse cuma test yapıcam hayırlısı bakalımm

4 GÜN GEÇMİŞ BENCE DE TEST YAPMALISINIZ :) POZİSYON ANLATIMINA NE GÜLDÜM YAA

Ayaktada olsa olur diye biliyorum cunku rahim agzindaki sperm bile oluyo canli oldugu icin alcagini aliyo o an rahim bi yerde okumustm

Arkadaslar lutfen yardimci olun banaaa ayin 7sinde 4 gun gecikmistim beta hcg 4.7 cikti bugun tam geciktigim 1 hafta oldu beta hcg tekrar baktirdm 1.3 cikti boyle dusme yasanir mi lutfen kafayi yicem cok ta istiyorm bebegim olsun bi umitleniyorm bi husran yasiyorm

Telaş ettirmek istemem ama düşüşte pek iyi şeyler duymadım ben bu zamana kdr.

Kimyasal gebelik arkadasım doktora git

Kesinlikle pozisyonla alakasi hicc yok :)
Ama soleym sana test yap bekleme insallah vardir varsa cikar cikmassa cuma kan testi yaptririssn :)

Beklenen adetten bir gün önce tek seferle ki guya dikkat ettim falan filan ama hamile kaldim sonuc supriz yumurtam kızım dogduda 1 aylık oldu gozumun onunde buyuyor olmayanı olduran Allah var insallah istiyorsan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…