- 22 Ocak 2017
- 3
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi Feridemavi
-
Bizde uc kiz kardesiz. Bizimde buyugumuz ayni sizin abla gibi. Surekli bi konu bulur bizimle ugrasmak icin. Biraz mesafeli durun arada gorusun. Cok sık gorusunce mutlakaki bisiler oluyor.Ablamla resmen soguk savas yasiyoruz.soyleki cocuklarimiz kavga etse hep onunki hakli hep benimkini azarlama mesela oglum bisey oynarken yegenim almak istiyor hemen veriversin o buyuk idare etsin yada hep onun istedigi olsun ki oglum paylasir buna ragmen o vermez der.hep biz sucluyuz ona gore.ben kendileri cozsunler diyorum birbirlerine zarar verirlerse karisalim buyuduler ama surekli cocugunun dibinde. Koruma gibi. biri bes digeri yedi yasinda Ve yegenim dogdugundan beri boyle .artik bende yoruldum oglumda bir sene gitmedim oda gelemedi ben gitmeyince ama cozum degil.oysaki ben buyuk yegenime boyle hic yapmadim gormesem gozumden gitmezdi.hediyeler alirdim.karsilik degilde ne biliyim. .. Yalniz cocuk degil sorun annem bana gelir ablam laf eder hep sana geliyo diye ki degil ben giderim laf sokar cocugunu burda buyuttun der baskalariyla bi araya gelince her seferinde biseye bozulur onlarla konustu ben le konusmadi gibi daha neler neler konussam kabul etmeycek ben daha cok gerilcem konusmasam dayanilmiyor.birkac kez soylemeye calistim bozuldu kustu filan. bide ben orali olmuyorum artik annem bana hak versede aman onun surati dusmesin diye onlara saka yapiyor ortami kurtaracak guya
Hep hakliyken suclu surumuna duauyoruz. ya cok uzattim kuaura bakmayin hanimlar siz olsaniz ne yapardiniz simdiden tesekkurler...
Cogu zaman gulup geciyorumda oglumun teyzesinin kaprislerine maruz kalmasi bazen cok geriyor beni tesekkur ederim teselliniz icinAbla kardeş arası olur böyle şeyler sen sıkıntı yapma kendine Gül geç
Masaallah diyim ne guzel hemfikir olmaniz bizimkide once iyi ilgilenirdi ama hersey kendi cocugu doguncaya kadarmis hep kiyaslamalar ve sigdiramayacagim nelr neler teyze boyle olmamaliydi uzgunum yorgunumVallah benimde korkum bu ya hep diyorum insallah hic cocuklar yüzünden tartismayiz ablamla. Su anda cocuklarimiz kücük 2 yasindalar ama ablamda cool takiliyor bende öyle cocuklar kendi aralarinda cözsünler istiyoruz oyuncak kavgalarini ama ablam felan olsun birsey olunca benim ogluma verir oyuncagi benimki daha kücük diye. ama ben ve aslinda ablamda kendilerin cözmesi taraftariyiz arada sirada öyle yapiyor. Bazen birbirlerine de vuruyorlar cok nadir oluyor ama karismiyoruz yada ben hic ablama kizmam senin oglun benimkine vurdu diye cocuk bunlar olur böyle seyler. Ama sizin ablaniz bu kafada degil o yüzden mesafeli davranin ve oglunuzu ezdirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?