benim 16 ocakta kanamam geldi damla damla 1 şubata kadar sürdü ve ben acaba hamilemiyim die merak ediyorum ilk geldigi günden itibarenmi sayıyoruz 28 gün yoksa bittighi gunden itibaren eger ilk geldiği günden sayılırsa benim 35 gün oluyo sık idrara çıkıyorumm ve çok acıkıyorumm bilgisi olan varmııı
benim 16 ocakta kanamam geldi damla damla 1 şubata kadar sürdü ve ben acaba hamilemiyim die merak ediyorum ilk geldigi günden itibarenmi sayıyoruz 28 gün yoksa bittighi gunden itibaren eger ilk geldiği günden sayılırsa benim 35 gün oluyo sık idrara çıkıyorumm ve çok acıkıyorumm bilgisi olan varmııı
eger düzenli bir adet dönemin vardida bu ay böyle olduysan evet hamile olabilirsin.adet gününün ilk gününden baslayarak sayilir.ama senin akintin cok erken olmus belki baska bir sorununda olabilir.test yaptinmi?
merhaba arkadaşlar.ben en son ilişkime 4 ay önce girdim 4 aydır düzenli ve miktar aynı olmakla beraber adet görmekteyim.fakat aklıma takılan birşey var.kilo aldım ve karnım öne doğru çıktı.şimdide böbreğimden kasıklarıma bir ağrı var 2 gündür.ve en son 2 ay önce bir kasık ağrısı için kan ve idrar tahlili yapıldı ama idrar yolları enfeksiyonu olduğum söylendi.hamile olsaydım bu teste çıkarmıydı?doktor ilaç verdi çünkü.