Yardıma ihtiyacım varrr

Ozgededikya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
70
10
3
3 aydır bir eczanede çalışıyorum. Yemek buşaşık temizlik çay kahve her işi benim üzerime yıktılar ayrıca sağlık problemi yaşadım ve bana bir daha böylr bir şey istemiyorum hasta olunsa da geliniyor buraya diye sert bir dille söylendi. İşten ayrılmak istiyorum ama annem karşı çıkıyor ben mi yanlış düşüncedeyim

hasta olunsa da geliniyor buraya diye sert bir dille söylendi.

Salt istediğim bir işi öğrenmek için bile joker elemana dönerim (Ki vaktinde mesleğimi değiştirip, yeni bir mesleği öğrenmek istediğimde bunu yaptım) ancak hiçbir iş, sağlığımın önünde olamaz, böyle bir işverenin yanında da çalışmam. Bugün hasta olsan da geleceksin diyen, yarın "Tatilsiz çalış" olayına da girer.

Eğer eczacı kalfası/teknisyeni vb. bir hedefiniz yoksa, ufaktan başka iş ayarlayın çalışırken, boşta kalmadan geçin.

Daha iyi bir is bulabiliyorsaniz ayrilin. Ne mezunusunuz? Bir mesleginiz var mi? Iskur veya kosgebin kurslarina gidip bir meslek sahibi olabilirsiniz ayni zamanda bilginiz olsun

Olağan durumda sağlık problemine laf edilmemesi gerekir

Ama sağlık problemi dediğimiz nedir

Grip oldu iseniz eczanedeki işinize gidip ilaç alırdınız ama bel fıtığı iseniz olmaz yani

Her hastalıkta tüm gün işe gitmemek kapitalist düzende pek kabul görmez maalesef

Mutsuz çalışıyorum affedersiniz insanı enayi yerine koyup kullanma çabasındalar buda hoş değil bana göre

Kolum da doku zedelenmesi ve uyuşukluk problemi oldu hareketim kısıtlı ve yoğun bi ağrım var

Mutsuz çalışıyorum affedersiniz insanı enayi yerine koyup kullanma çabasındalar buda hoş değil bana göre

Maalesef iş hayatı böyle, hele alttan başlıyorsanız tüm ayak işleri sizdedir, yüzünüz yumuşaksa, diğerleri de iş yığar da yığar... Doğru değil, ancak böyle gelmiş böyle gidiyor, çoğu kişi ayakları geri geri basarak gidiyor iş yerine.
Ancak elbette bunun kararı sizde, katlanabilen insan var, katlanamayan insan var. Sağlığınız önemli, mutlu hissetmeniz, işinize can atarak gitmeniz de hakkınız.

Siz başka iş kollarına da bakının, araştırılarını yapın mümkün olduğunca, ayarlamaya çalışın, kesinleşince bırakın geçin, boşta kalmadan.

Bende öyle düşünüyorum yaşım 19 önümde uzun bi gelecek var ve tek iş orası değill. Hiç bişi benden önemli değil annemde kararıma saygı duymalı

İş hayatına hoşgeldin. Hastalık dediğin öksürmekten ibaretse işe gitmeni beklemeleri normal hemen hemen her özel de böyledir.. Çok ciddi bir rahatsızlığım olmadığı sürece işe gelmediğim hiç olmadı 7 senelik iş hayatımda. Hastaneye gittiğimde dahi ya sabahtan sıra alıp çıkınca geldim yada akşam çıkışa en yakın saati aldım gittim. İşe koşarak gelmiyorum yada bunu doğru bulmuyorum ama sorumluluk olarak gördüğüm için de böyle şeylere dikkat etmeye çalışıyorum. Daha çok şey göreceksin umarım karşılaştığın en kötü tablo bu olur..

Doku zedelenmesi oluştu fazla ağrım oluyor

Henüz 19 yaşındayım ben lise mezunu yani
Universite dusunmez misiniz? En kotu ihtimal bir acikogretim okusaniz? Bir mesleginiz olsa. Ayni zamanda da part time marketlerde bile calisabilirsiniz. Boyle basit isler cok sizin yasiniz icin. Oyun evlerinde ablalik yapabilirsiniz. Ama universiteyi mutlaka dusunun derim. Genceciksiniz neden niteliginiz olmasin ki?

Üniversite düşünüyorum ama ailem pek desteklemiyor bu işi de annem buldu zaten

Eczane birde, sağlık konusunda daha hassas ve saygılı olmalı diye düşünüyorum. Size kaba davranışım, ben olsam orada bir dk durmam. Annenizde acımasız olmasın, senin sağlığın ve psikolojin daha önemli. Mutsuz bir iş yerinde durulmaz.

Teşekkür ederim tek ben böyle düşünmüyormuşum buna sevindim.

Üniversite düşünüyorum ama ailem pek desteklemiyor bu işi de annem buldu zaten
Ailenize part time calisip okuyacaginizi soyleyin. Once okul her zaman. Hic olmadi acikogretim. Masraflarinizi cikarabileceginiz gunluk isler bulmak zor degil.okudugunuz okulda bile ogrenci islerine gidince size is buluyorlar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…