2 yıl sonra kendimi aşka kapatmışken birine öyle aşık oldum ki 4 aylık ilişkimiz 4 asır gibiydi her gün birlikteydik 2 ay birlikte calıştık her gün her dakıka gozgozeydik.. herşey o kadar yolunday dıki bırakın ayrılık lafını kavga bile etmıyorduk bırbırımızı kıracak hıc bırsey yapmadık.. kavga etsek konuyu cözmeden uyuyamadık o derece aşşık olduk yada ben öyle sandım ... gelelim konuya herşey cok ıyı gıderken kıskanclık nedenıyle buyuk bı kavga ettik ıkı gun konusmadık benım ınadım ve onun ınadı yuzunden keçi gibiydik.. sonra bulustuk konustuk hallettık herseyı bu arada söz yapmayı dusunuyorduk ... bı kac gun hersey cok ıyı derken soguk konusmaya basladı tmm dedim sonra gorustuk yıne ve o kadar guzel davrandı kı cıcekler hediyeler o gun dogum gunuydu bide bene hediye falan aldım tabiii yedik içtik hersey o kadar guzel ki o gün 5 saat konustuk telefonda uykusuz kaldık sabahın korunde '' ıyı kı varsın gunumu aydınlatan dıye msj atıyor o msjdan 2 saat sonrada olmuyor ayrılalım ! neden diyorum nedeni yok ama kendimi dinlemem gerekıyor aklıma yuregıme soz gecıremıyorum dedi ayrıldık bıttı mı dedıgımde hayır ara verdık dedi ama gorusmeyelım falan dedi bu arada cok fazla ortak arkadasımız var ve kımseye bısey soylemıyor bıttı demiş daha sonra sosyal paylasımdakı bıze daır herseyı sılıp kapattı ne oldu ne bıttı bılmıyyorum kızlar bı akıl verın nolur aklımda o kadar soru varki