• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma,sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.. oldukça ...

kimono34

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
85
14
288
İzmir
herkese iyi geceler arkadaşlar..
canım çok sıkkın..geçen gün kötü bir gün yaşadım.Babamın tansiyonu çıktı,aynı günün geceside babaannem balkondan düşüp kalça kemiğini kırdı. inanın içimiz paramparça oldu.kötü günler geçiriyoruz yani.inanın şuraya yazmasam içim rahat etmeyecek. bir erkek arkadaşım var. çok iyi biri birbirmizi çok seviyoruz. istanbulda şuan. 1yılımızın dolmasına bir ay kaldı ciddiyiz.sadece yorumlarınızı ona göre yapın diye yazıyorum bu bilgileri.şu sıralar aşırı yoğun dün gece 5e doğru eve geldi. gerçekten çalışıyor delicesine. o gece babaannemin düştüğü gece yani sağolsun telefonde teskin etti beni. ama bugün saat 1de kalktı.sonra yeğeninin bilgisayırını yapmaya koyuldu. işi bu bilgisar üzerine. saat 5e kadar onla uğraştı. Hani ilgi budalası bir insan değilim inanın ama buaralar o bilgisayar yerine en azından telefonla konuşarak zaman geçirse olmazmıydı..? en sonunda dayanamadım. mesaj attım bugün ki ilgine teşekkür ederim diye. oda işte elimden geleni yapıyorum senı sana zaman ayırmaya çalışıyorum falan dedi. en son bunları dedi cevap yazmadım 3 saattir falan o da bişey yapmıyor. kızlar benmi üstüne gittim sizce ??
ne bileyim siz olsaydınız ne yapardınız ? yardıma ihtiyacım var gerçekten..

canım seni anlıyorum..insan sorunluyken dünya sanki sadece keni etrafında dönüyor gibi geliyor..özellikle de sevgilimizden ilgi göstermesini, bizi anlamasını ne biliyim belki de normalden daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz..ama bir gerçek var ki ne kadar sevgilimiz de olsa herkesin bi hayatı var kimse bizim hissettiğimiz kadar paylaşamaz duygularımızı...sevgilin elinden geleni yapmış bence..özellikle erkekler bizim kadar duyarlı olmuyor malesef..sen de fazla büyütme bence..

haklısın aslında sen sıkıntılı oldugun için ilgi bekliyorsun ama erkekler böyle işte bide şöyle düşün senin kuzeninin pc bozulsa sende tamir ederdin elinden gelse değil mi
sıkma canını
geçmiş olsun bu arada

Ben 3 yıldır evliyim ve 2001 den bu yaa da tanışıyoruz eşimle dost sonra sevgili şimdi de eş...

Yaşadıklarından anladığım kadarıyla sevgiliniz gerçekten anlayışlı ve sizden desteğini esirgemeyen bir insan. Siz şu ara kendi ailenizde olan bu olmaması gereken hastalık, balkondan düşme vs. gibi problemlerle bir bayan olarak istiyorsunuz ki bu anınızda sadece sizinle ilgilensin ama yaşam herkesin hayatında farklı ilerliyor ve ona göre insanlar hareket ediyor. Kuzeninin bilgisayarını yapmakla uğraşmak yerine benimle telefonda konuşsaydı demişsiniz ama onunda çevresinde yardıma ihtiyaçı olan bir kuzen var ve 3-5 saatini ona ayırmış ki bu tür işlerde dikkat önemlidir o nedenle sizi aramamıştır. Eşim inanılmaz mükemmelliyetçidir benim için zor bir durum sıradan bir işi dahi inanılmaz dikkatle yapar ve o an 1 gün bile sürse bu işi konuşmayabiliyoruz ama öyle olması lazım ben de başta neden bana zaman ayırmıyorsun falan diyordum ama anladım ki çalışma yaşamına girince bazen çalan telefon dahi açılmıyor dikkat dağılmasın diye...

Bence yaşınızı da bilmiyorum ama benmerkezci düşünceye girmişiniz sizi aramaması sizi dsüşünmediği önemsemediği anlamına gelmez. Ne kadar güzel bir ilişkiniz sürerken tavsiyem bu tür noktalarda üzerine gitmetyin. Unutmayın sevgilinizin yaptığı düşüncesizlik, sizi önemsememek değil sadece kadınlar venüsten erkekler marst'andır bunu unutmayın...:))

Ben inanıyorum ki sizin surat yapmanız onu anlamadığı bir olayın içine sürükler.

öncelikle geçmiş olsun canım..

kendine göre tabi ki haklısın.. zor günler geçiriyorsun ama o da haklı bi yandan.. bak ne güzel aramış,ilgilenmiş.. ama kuzeni de yardım istemiş sonuçta,onu da kıramamış demek ki..
büyütülcek bir sorun yok bence.. kısa bir konuşmayla halledilebilir bu konu.. buluştuğunuzda anlat "sevgilim biraz daha fazla ilgi bekliyorum böyle zamanlarda senden" de sorun çözülcektir bak göreceksin..

kızlar yorumlar için sağolun ama inanın dün konustuk tamam dedim sende haklısın.. dün öyle problemleri çıktı ya bugüne ne dersiniz ??? bugün napacaksın dediğimde bana cevabı işlerim var halletmem gereken şimdide annem bişeyler istedi onları alıyorum dedi . benim hergün başıma gelen olaylar değil bu ben vaktinin bir kısmını istiyorum fazla bişey değil ki ...

Baban ve babannen için geçmiş olsun.
Allah şifa versin inş.
İlgisizliğin ne kadar genele yayıldığı önemli bence.
Her daim aynı ilgi olamayabilir.
Senin sıkıntında ihtiyacım olduğu zamanda neden biraz daha ilgili değil heralde.
Eğer devamlı ilgisiz biriyse, o zaman bir karar verme noktasına gelebilirsin.
Ama arada oluyorsa, o zaman anlayışla karşılanabilir bir durum bence.

canım geçmiş olsun, ciddi sağlık sorunları bunlar...
ama bence biraz abartmışsın, zaten farklı şehirlerdesiniz, telefonda seninle kaç saat ne konuşabilir ki bu sağlık sorunları hakkında, teselli cümleleri sınırlı nede olsa
bence sen sevgilinden yana genel bi ilgi sorunu yaşıyorsan canın buna sıkılmış olabilir

yok ilgisiz diyemem ama ne bileyim haklı olabilirsiniz belki ben büyütüyorum ama ben ağlarken ona msj bile atamıyorum çünkü kırgınım üzgünüm.dün gece dedim ki bu konuyu tartışma haline getirmemiz bile saçma biz zorundayız birbirimizin yanında olmaya diye bu defa o benı kırıyorsun demeye başladı..

ayri sehirlerde ayri hayatlar suruyorsunuz.. onun belli bir duzeni var. ustelik ondan is isteyenlerin senin ailendeki sikintilardan haberi yok. mecburen islerine bakicak. kalbi seninledir, surekli aklindasindir ama isini gucunu birakip senle telde konusmamali bence. vakti oldukca aramasi yeterli olmali. yani bunun boyle olduguna kendini telkin et. yoksa bugun bu olaylar icin islerini birakip senle ilgilenmesini istersin, yarin baska sey olur. ve hangi briinde birakip zamanini sana ayirabilecek? normal olan gunluk akisiyla hayatini yasamasi. sana olan destegini saatlerce telde olarak gostermesi gerekmez. sen anlarsin zaten. uzaktan yasanan iliskilerde bu tur sitemler iliskiyi yipratiyor malesef...

yok ilgisiz diyemem ama ne bileyim haklı olabilirsiniz belki ben büyütüyorum ama ben ağlarken ona msj bile atamıyorum çünkü kırgınım üzgünüm.dün gece dedim ki bu konuyu tartışma haline getirmemiz bile saçma biz zorundayız birbirimizin yanında olmaya diye bu defa o benı kırıyorsun demeye başladı..

kızlar yorumlar için sağolun ama inanın dün konustuk tamam dedim sende haklısın.. dün öyle problemleri çıktı ya bugüne ne dersiniz ??? bugün napacaksın dediğimde bana cevabı işlerim var halletmem gereken şimdide annem bişeyler istedi onları alıyorum dedi . benim hergün başıma gelen olaylar değil bu ben vaktinin bir kısmını istiyorum fazla bişey değil ki ...

herkese iyi geceler arkadaşlar..
canım çok sıkkın..geçen gün kötü bir gün yaşadım.Babamın tansiyonu çıktı,aynı günün geceside babaannem balkondan düşüp kalça kemiğini kırdı. inanın içimiz paramparça oldu.kötü günler geçiriyoruz yani.inanın şuraya yazmasam içim rahat etmeyecek. bir erkek arkadaşım var. çok iyi biri birbirmizi çok seviyoruz. istanbulda şuan. 1yılımızın dolmasına bir ay kaldı ciddiyiz.sadece yorumlarınızı ona göre yapın diye yazıyorum bu bilgileri.şu sıralar aşırı yoğun dün gece 5e doğru eve geldi. gerçekten çalışıyor delicesine. o gece babaannemin düştüğü gece yani sağolsun telefonde teskin etti beni. ama bugün saat 1de kalktı.sonra yeğeninin bilgisayırını yapmaya koyuldu. işi bu bilgisar üzerine. saat 5e kadar onla uğraştı. Hani ilgi budalası bir insan değilim inanın ama buaralar o bilgisayar yerine en azından telefonla konuşarak zaman geçirse olmazmıydı..? en sonunda dayanamadım. mesaj attım bugün ki ilgine teşekkür ederim diye. oda işte elimden geleni yapıyorum senı sana zaman ayırmaya çalışıyorum falan dedi. en son bunları dedi cevap yazmadım 3 saattir falan o da bişey yapmıyor. kızlar benmi üstüne gittim sizce ??
ne bileyim siz olsaydınız ne yapardınız ? yardıma ihtiyacım var gerçekten..

5 de geldi 1 de kalktı

akşamüstü 5 e kadar sadece yeğeninin bilgisayarıyla ilgilenmemiştir.

elinde olduğu kadar yanınızda olmaya çalışmış.

sizden başka ilgi göstermesi gereken kendi ailesi de yok mubilmiyorumkismile

Öncelikle çok geçmiş olsun,
zor günler geçiriyorsunuz gerçekten.
Allah acil şifalar versin.
Evet haklısınız bu zor dönemde sevgilinizin ilgisine ihtiyacınız var,
aynı şehirde olmamanız da bunu tetikliyor.
Bence doğru olanı yapmışsınız ki ciddi düşünüyormuşsunuz zaten,
sadece iyi günde değil asıl önemli olan kötü günde sizinle olması gerek.
Kuzeninin pcsi sizden çok mu önemliymiş ?
Hadi tamam diyelim tamir etmesi gerekiyor, bir dakika da olsa araması gerekir,
durumunuzu sorup öğrenmek için.

Bunun ilgi deliliğiyle alakası yok, kötü günler geçiriyorsunuz ve o kişi sizin sevdiğiniz insansa bu günlerde destek olması gerekir diye düşünüyorum.

Valla ben de benzer bişeyler yaşadım. zor zamanımda destek olmayacaksa ne işe yarar ki. ben 2 elim kanda olsa koşuyorum. benim kalbim hep seninle, işim olmasa aramam mı falan diyor ben de 2 dk tuvalete de mi gitmiyosun 1 mesaj 1 dk konuşma çok mu zor diyorum.
Telepatiyle anlaşıcaz artık heralde :kızgın:

hevin ve dove sanırım en iyi siz anladınız beni..
diğer yorum yazan arkadaşlar benim derdim her an her dakika benimle ilgilensin değil zaten o yapıda bi kişi değilim oldu da o yapıda oldum bu kadar uzun süre devam eden bir ilişkimiz olmaz.. ben kötü anımda yanımda olmasını istedim o kadar. bende farkındayım ıkımzın ayrı hayatları olduğunun ama ilerde bu hayatları birleştirmeyi düşünen iki insan olduğumuzu göz önüne alınca bu tür moral bozukluklarında benım yanımda olmak zorunda . olmak zorunda diyorum evet zorunda.. biz sevgiliden öte dostuz arkadaşız . Kötü anımızda yanımızda olmayacaksak ben uzaktada olsa varlığını yanımda hissetmeyeceksem nerde kaldı aşk .. ben nasıl her anında yanındaysam o da olmalı .. böyle düşünüyorum yanlısta düşündüğümü sanmıyorum...

Back
X