Yardimaa gidecekmismm

Ona baştan dedim annecin kime her şeyi önüne serdiyse temizliğide ondan beklesin dedin .

Bu kafada oldugunuz icin sizden istiyor. Siz soylemeseniz de insanlar nasil biri oldugunuzu disardan anliyor.
Afedersiniz enayligim yüzümden okunuyor amaa maymun gözünü açtı eskidende her şeyi yapalım sussun şimdi çok güzel cvplari alıyorlar. Dün kalabalık olduğu için bi şey diyemedim

İyi geceler kızlar bugün kv gelip temizlik yap dedi. Bi bahane.buldum hayır dedim .Acaba tüm ayricakliklari tanıdığı diğer gelinimr neden söylemedi bana söyledi? Ve öyle çokta samimide değiliz .Soguklugumuz anlaşılıyor bile olabilir bir ortamda.Bi yanım gitsem iyi olurdu dedi ama bir yanım asla ama asla gitmek istemiyor zaten gitmeyecegjmde ama insan kendine bakmadan nasıl.karsi taraftan böyle beklentiye girer zaten sen bana o yolu acsaysin ben sen gel demeden bile gelebilirdim. Orda açık açık kime.yaptiysan git ondan yardım bekle diyecektim ama sustum başkaları olduğu için.Esime söylesem mi bilemedim

Az otede oynasin.

Tabiki yok katılıyorum size. Demek istediğim şuydu aslında kv akraba komşu arkadaş yardıma jhtyaci olan birine yardım eli uzatmak çok hoş ama tek tarafli olunca olmuyor.
Ben anlıyorum sizi 7 kat el istese seve seve yapacağım şeyleri yardımları çevremde olan ama “yakınımda” olmayanlara yapmıyorum yapamıyorum içimden gelmiyor. Bilmiyorum belki de bu benim imtihanımdır ama ben yapamıyorum.

Ben anlıyorum sizi 7 kat el istese seve seve yapacağım şeyleri yardımları çevremde olan ama “yakınımda” olmayanlara yapmıyorum yapamıyorum içimden gelmiyor. Bilmiyorum belki de bu benim imtihanımdır ama ben yapamıyorum.
Çünkü insani insanlıktan çıkartıyorlar yapacağı varsada yapmayacak duruma getiriyorlar

Gel temizle nedir ya çok değişik bu istenilecek brişey değil ki
Ben giderim bu arada yaparım içimden geldiğinde arada ama asla denilse yapmam..
10 senelik evliyim asla böyle bir şey demedi diyemez de zaten ben temizlikçi miyim ay ..

Arada duyurur böyle yapacağım vs gibi o an müsaitsem veya içimden geliyorsa giderim yardıma o da ben büyük temizlik yapacağım da geleyim der veya çocukları gönder bakayım der onun dışında gel temizle denilmez bence gitmemekle iyi etmişsiniz

Gel temizle nedir ya çok değişik bu istenilecek brişey değil ki
Ben giderim bu arada yaparım içimden geldiğinde arada ama asla denilse yapmam..
10 senelik evliyim asla böyle bir şey demedi diyemez de zaten ben temizlikçi miyim ay ..

Arada duyurur böyle yapacağım vs gibi o an müsaitsem veya içimden geliyorsa giderim yardıma o da ben büyük temizlik yapacağım da geleyim der veya çocukları gönder bakayım der onun dışında gel temizle denilmez bence gitmemekle iyi etmişsiniz
Değil mi yani açıkça söylenir mj?Yapası vsrsada yapmaz insan

Back
X