Doğuma Hazırlık Yardımcı Kitaplar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aybike77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.504
129
123
İzmir
Bazıları kitapla çocuk büyütülür mü diye kızıyor... evet annelerimiz bizi içgüdüleriyle, büyüklerinden öğrendikleri yöntemlerle büyüttü. Ve hepsine çok teşekkür ederiz. Ama unutmamak lazım ki gelişen tıp, yapılan araştırmalar hamilelik ve bebektir anlamaz dediğimiz o bir yılda yaptığımız herşey bebeğimizin karakterini belirleyecek, bilinç altını oluşturacak olaylar. Yapılan araştırmalar gösterdi ki bebeğimizin hafızası daha anne karnında oluşmakta. o bizi tekmelerken mutlu oluyoruz ve sadece hareket ediyor diye düşünüyoruz. Ancak miniklerimizin karnımızdaki 6. ayından itibaren bütün hareketleri bilinçli ve bize birşeyler anlatmak istiyor

Onun dilini anlayabilmek ve doğru şekilde iletişim kurmak için mümkün olduğu kadar çok okumamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bu konu altında yararlanabileceğimiz kitapları paylaşalım istedim. Onların dilini öğrenmek, doğum korkusunu yenmek ve daha ilk günden ona doğru şekilde hayatı öğretmeye başlamak için....

Benim size tavsiye edeceğim ilk kitap en önemli an olan doğum ile ilgili... "Doğal Doğuma Doğru" Kuraldışı yayınları, derleyen Şebnem Susam-Sarajeva

Sizin tavsiyeleriniz nedir?

Back