Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde gebelikyen once yuksekti levotion kullandim gercekten iyi bit ilac 2 ay sonra hamile kaldim gebelige engel değil belki ama onemli bir hormon ilac kullanirsan sıkıntı yokTsh 4.445 çıktı gebe kalmama engel durum varmi
Kadın doğuma gittim bana hiç bisey söylemedi değerlerin normal dedi ama çevremdeki insanlar korkuttuYardımcı olabilecek varmi hamile kalmayı engelleyecek kadar yüksek mi değerim![]()
ben kalamadim o degerle, gerci 3.7 ile de kalamamistim sonra kalmistim.Yardımcı olabilecek varmi hamile kalmayı engelleyecek kadar yüksek mi değerim![]()
normalde 4 den sonra sikinti olabilir, 5 e cikarsa artik ilac alin diyorlar.Kadın doğuma gittim bana hiç bisey söylemedi değerlerin normal dedi ama çevremdeki insanlar korkuttu
Üstüne görme durumunu ben yasadim 2 gün normal adet gibi oldu sonra kahve rengine dondu 2 günde öyle surdu ve bitti sonra 4 gün sonda hamile olduğu mu öğrendim ama gecen hafta malesf düşük yaptımMerhabalar..
Uzun zamandir formu takip ediyorum. İnsanin basina farkli bi durum gelince yazma gereksinimi oluyor. :)
Bu ay progestan ve folik asit basladik. 15 ekimden beri kullaniyorum. Adet dongum beklenenden 3 gun once geldi ve 3 gun surdu. İlaclar yapabilir mi yoksa hamile olma durumu olabilir mi ? Ustune gorme denilen olay boyle mi oluyor ?
Bende ilk gittiğimde kadin dogum doktoru degerler normal dedi senin gibi benimde cevremdeki insanlar korkutunca baska doktora gittim doktor evet yüksek dedi beni dahiliye doktoruna yonlendirdi gittim ilac kullandim degerim dustu duzenli adet olmaya basladim adet ağrılarım azaldi ve 2 sonra hamile kaldimKadın doğuma gittim bana hiç bisey söylemedi değerlerin normal dedi ama çevremdeki insanlar korkuttu
İlaçlar yapıyor canım özellikle progestanMerhabalar..
Uzun zamandir formu takip ediyorum. İnsanin basina farkli bi durum gelince yazma gereksinimi oluyor. :)
Bu ay progestan ve folik asit basladik. 15 ekimden beri kullaniyorum. Adet dongum beklenenden 3 gun once geldi ve 3 gun surdu. İlaclar yapabilir mi yoksa hamile olma durumu olabilir mi ? Ustune gorme denilen olay boyle mi oluyor ?
Bende ilk gittiğimde kadin dogum doktoru degerler normal dedi senin gibi benimde cevremdeki insanlar korkutunca baska doktora gittim doktor evet yüksek dedi beni dahiliye doktoruna yonlendirdi gittim ilac kullandim degerim dustu duzenli adet olmaya basladim adet ağrılarım azaldi ve 2 sonra hamile kaldim
Değerleriniz düştükten sonra kaldınız miben kalamadim o degerle, gerci 3.7 ile de kalamamistim sonra kalmistim.
Yani suan ilac aliyorum, 1.7 ye indirdim hala kalamadim:)
4 ün üstü icin gebe kalmayi zorlastiriyor diyorlar, ilaci zararsiz bisi , hayat boyu kullaniliyo, ben iciyorum 2 aydir kabullendim. Doktorlar diyorsa bi sebebi vardir, bir git doktora al ilaci duzenli sabahlari ac karna derim.
ben ogluma degerim düsmeden kalmisim, sonra 5 cikti gebelikte ilac kullandim ama asla düsük riski yasamadim, saglikla geldi.Değerleriniz düştükten sonra kaldınız mi
Aynen aslında olay Allahın ol demesinde biz sebep ariyoruzben ogluma degerim düsmeden kalmisim, sonra 5 cikti gebelikte ilac kullandim ama asla düsük riski yasamadim, saglikla geldi.
suan degerim bildigim kadariyla 1.7 ama benim esim cok is seyahatinde ve benim adet suzenim 34-41 arasinda, denk getiremiyoruz.
Sadece bi kere denk getirebildik o da gecen aydi tutmadi. bakalim kismet.