• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler azaldı

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
285
35
13
26
Kizlar 10+3 gebeyim fazla bulantim olmuyordu öğürüyordum sadece 7. Haftada kalp atisini duyduk 5 gun sonra randevum var ama goğuslerimde hassasiyet azaldı gibi hafif bel agrim oluyo bazen hafif kasik ağrım oluyo cok korkuyorum bişey varmidir acaba bi sorun olurmu tecrubeleriniz varmı

Kizlar 10+3 gebeyim fazla bulantim olmuyordu öğürüyordum sadece 7. Haftada kalp atisini duyduk 5 gun sonra randevum var ama goğuslerimde hassasiyet azaldı gibi hafif bel agrim oluyo bazen hafif kasik ağrım oluyo cok korkuyorum bişey varmidir acaba bi sorun olurmu tecrubeleriniz varmı
Kanama yoksa sorun yok falan eiyolar ama tedirgin oluyorum yardimci olurmusunuz

Bende 8+4 sadece göğüs ağrısı var başka belirti yok akşamları da mide yanması oluyor ve bende korkuyorum pazartesi randevum var ipli çekiyorum resmen inşallah sorun yoktur

Bende 8+4 sadece göğüs ağrısı var başka belirti yok akşamları da mide yanması oluyor ve bende korkuyorum pazartesi randevum var ipli çekiyorum resmen inşallah sorun yoktur
Ay haber verin olurmu benimde çarsamba günu randevum hafif belim agirmaya başladı korkuyorum

Ay haber verin olurmu benimde çarsamba günu randevum hafif belim agirmaya başladı korkuyorum
Canım ben baktım yavruma maşallah çok sağlıklı 8+6 yız 22.25mm olmuşuz bir sıkıntı yok dedi doktorum 3 hafta sonra çağırdı seninde sıkıntı yoktur inşallah ❤️

Benimde öyle olmuştu bazen belirtiler kayboluyor bazen katlanarak geri geliyor mesela göğüslerim ilk zaman ki kadar hassas değil az hassasiyet var 11. Haftadayız her şey normal ultrasonda bazen enerjik hissediyorum ama bazende yatak döşek yatırıyor belirtiler bi gidiyor bi geliyor korkmayın bende çok konu açtım böyle Allah’ın izniyle sağlıklıdır inşallah bütün bebişler 🙏🏼

Benimde öyle olmuştu bazen belirtiler kayboluyor bazen katlanarak geri geliyor mesela göğüslerim ilk zaman ki kadar hassas değil az hassasiyet var 11. Haftadayız her şey normal ultrasonda bazen enerjik hissediyorum ama bazende yatak döşek yatırıyor belirtiler bi gidiyor bi geliyor korkmayın bende çok konu açtım böyle Allah’ın izniyle sağlıklıdır inşallah bütün bebişler 🙏🏼
İşte benim ilk zamanlarda midem öyle çok bulaadı göğuslerim o kadar agirmadi yani sadece bel ağrım bode belimin alt tarafi agiriyor 😂 midem falan asiri bulanmiyor diyince millet diyorki aa neden acaba bi sıkıntımı var moralini bozuyorlar

Ah ahh o belirtiler bizi yedi bitirdi😁 gebelik boyunca o belirtiler bir gelecek bir gidecek sakın korkma. Ben bazen göğüs ağrısından uyuyamazdım ertesi gün bi bakardım ağrı yok dokunurdum sıkardım ağrımıyor eyvah derdim kesin birşey oldu birkaç gün sonra yeniden gelirdi bazen yerimden kalkacak halim olmazdı bazen çok enerjik olurdum bazen kusmaktan dolayı su bile içemezdim bazen deli gibi iştahım açılırdı ağlayarak birşey oldu eminim diyerek doktora gittiğimi bilirim. Bu korkularla belirtilerin gel gitleriyle endişelerle 27.haftaya geldik😅 ama nasıl geldik bir de bana sor :) şimdi de tekme hissetmediğim gün başlıyor endişeler annelik endişe dolu bir yolculuk resmen ve biz yolun daha çok başındayız. Yani belirtilerin gitmesi seni asla korkutmasın bunlar çok olağan durumlar. Daha önce kürtaj oldum kürtajdan çıktım eve geldim birkaç gün geçti hala ağrıyordu göğüslerim kasıklarım yani düşün bebek yok ama ağrılar belirtiler hala vardı yani belirtileri hiç kötü şeylere yorma tadını çıkarmaya bak

Back
X