- 3 Mart 2015
- 21
- 4
- Konu Sahibi gorunusealdanma
Merhabalar, kimseye icimi dokemedigim icin buradayim. Umarim bir fikir verebilecek olan vardir burada, cunku annem ve ablam beni anlamiyor ve artik o kisinin adini duymaktan bunaldilar. Alti ay once internetten tanistigim bir cocuga asik oldum. Aslinda cocuk da denemez 37 yasinda yani benden 13 yas buyuk.. Normalde burnundan kil aldirmayan bir tiptim ama onu gordugum andan beri gurursuz bi kiz oldum ciktim. Ilk baslarda beni gece gunduz arar gormek isterdi. Simdi sadece keyfi gelince ariyor, bazen gunlerce yazmadigi oluyor. Yazdigi zamanlarda da artik cogunlukla cinsel anlamda beni ozledigine getiriyor konuyu. Kendime yediremedigim icin gorusmemeye calistim bi sure sonra baktim olmicak engelledim ve beni bir kez olsun baska numaradan aramadi sormadi. Saat basi internette yaptigi paylasimlari favlari inceliyorum ve surekli agliyorum. Sizce ne yapmaliyim? Bana kalsa bi plan yapip bi sekilde gorusmeye baslarim ama dedigim gibi gururuma yediremiyorum. Asik oldugum adami nasil cikarabilirim hayatimdan?