Yardimci olabilecek olan varmi?

gorunusealdanma

Olmaz böyle şey, yoksa rüya mı?
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
21
4
Merhabalar, kimseye icimi dokemedigim icin buradayim. Umarim bir fikir verebilecek olan vardir burada, cunku annem ve ablam beni anlamiyor ve artik o kisinin adini duymaktan bunaldilar. Alti ay once internetten tanistigim bir cocuga asik oldum. Aslinda cocuk da denemez 37 yasinda yani benden 13 yas buyuk.. Normalde burnundan kil aldirmayan bir tiptim ama onu gordugum andan beri gurursuz bi kiz oldum ciktim. Ilk baslarda beni gece gunduz arar gormek isterdi. Simdi sadece keyfi gelince ariyor, bazen gunlerce yazmadigi oluyor. Yazdigi zamanlarda da artik cogunlukla cinsel anlamda beni ozledigine getiriyor konuyu. Kendime yediremedigim icin gorusmemeye calistim bi sure sonra baktim olmicak engelledim ve beni bir kez olsun baska numaradan aramadi sormadi. Saat basi internette yaptigi paylasimlari favlari inceliyorum ve surekli agliyorum. Sizce ne yapmaliyim? Bana kalsa bi plan yapip bi sekilde gorusmeye baslarim ama dedigim gibi gururuma yediremiyorum. Asik oldugum adami nasil cikarabilirim hayatimdan?

Merhabalar, kimseye icimi dokemedigim icin buradayim. Umarim bir fikir verebilecek olan vardir burada, cunku annem ve ablam beni anlamiyor ve artik o kisinin adini duymaktan bunaldilar. Alti ay once internetten tanistigim bir cocuga asik oldum. Aslinda cocuk da denemez 37 yasinda yani benden 13 yas buyuk.. Normalde burnundan kil aldirmayan bir tiptim ama onu gordugum andan beri gurursuz bi kiz oldum ciktim. Ilk baslarda beni gece gunduz arar gormek isterdi. Simdi sadece keyfi gelince ariyor, bazen gunlerce yazmadigi oluyor. Yazdigi zamanlarda da artik cogunlukla cinsel anlamda beni ozledigine getiriyor konuyu. Kendime yediremedigim icin gorusmemeye calistim bi sure sonra baktim olmicak engelledim ve beni bir kez olsun baska numaradan aramadi sormadi. Saat basi internette yaptigi paylasimlari favlari inceliyorum ve surekli agliyorum. Sizce ne yapmaliyim? Bana kalsa bi plan yapip bi sekilde gorusmeye baslarim ama dedigim gibi gururuma yediremiyorum. Asik oldugum adami nasil cikarabilirim hayatimdan?

Allah aşkına "aşk" tan anladığınız nedir?
keyfi aranmak mı?
cinsel obje olarak arzulanmak mı?
size değer verilmemesi mi?

Çok özür dilerim açık açık yazdığım için ama malesef adam(!!!) seni cinsel manada kullanmak için görüşüyor. O yüzden canı isterse arıyor, istemezse aramıyor.
Kendi iyiliğin için kaç o heriften bacım.

iste elimde degil kendimi hem kullanilmis gibi hissediyorum hemde guzel zamanlarimiz geliyo aklima ozluyorum..

Bak arkadaşım sana birileri aşkı yanlış anlatmış, bu yaşadığın aşk değil. Cinsellik için demiyorum sakın yanlış anlama. Karşında ki kişi sana değer verse yaşa yaşadığını, ama seni sırf o yüzden arayan seni bir et parçası gibi gören birisi için ağlama yol ver gitsin. Zaten aranızda ki yaş farkı da fazla. 20 li yaşlar için çok bence.

"Sizce ne yapayım?" demişsin. Yapacak birşey yok. Favlarını falan dahi takip etmeyi bırak, engelle. Gözden uzak, gönülden ırak.. Zamanla unutursun. Bence sen anneni ve ablanı anlamaya çalış. Yaş farkınız çok fazla. İnternetten tanışmışsınız. Konuyu sürekli cinselliğe getirmeye başlamış falan. En iyisini yapıp çıkarmışsın hayatından. Kararlı ol, devamını getir. Hatta annenle ablanla daha çok vakit geçir. Çok yardımcı olacaktır sana bu adımın.

Bak arkadaşım sana birileri aşkı yanlış anlatmış, bu yaşadığın aşk değil. Cinsellik için demiyorum sakın yanlış anlama. Karşında ki kişi sana değer verse yaşa yaşadığını, ama seni sırf o yüzden arayan seni bir et parçası gibi gören birisi için ağlama yol ver gitsin. Zaten aranızda ki yaş farkı da fazla. 20 li yaşlar için çok bence.

oneriniz varmi mesela nasil yol vericem? surekli whtsppini diger nette ki profillerini incelemekten alikoyamiorm kendimi

bu ihtim

buraya bana yardimci olabilirmisiniz diye yazdim duygularimi onun duygularindan bahsetmedim..

ama sorun bu kadar ortadayken
bu kadar göz önündeyken
yapılması gereken şey belliyken
nasıl bir çözüm önerebiliriz sana?

yapabileceğimiz iki şey var
birincisi "bol dua et" demek
ikincisi senin üzerine gelmek, kendine getirmek

başka ne yapabiliriz?
çok belirgin bir çözüm önerisi istersen
sana karşı yaptığı hataları, üşenme bir kağıda yaz
o hataların karşılarına da "ben değerliyim, cinsel obje değilim" gibi kendi değerini anlatan cümleler yaz
sürekli yanında taşı
her onu düşünüp özlediğinde aç oku
belki işe yarar.

oneriniz varmi mesela nasil yol vericem? surekli whtsppini diger nette ki profillerini incelemekten alikoyamiorm kendimi

O sen mutlaka arayacaktır artık görüşmek istemediğini söyle. Facen varsa sil telefon numarasını sil, yazdıklarına bakma. Gel burada bizimle sohbet et bak konulara yorum yaz. Neler var oku okuduçka ben ne sama şeylere üzülüyorum dersin.

ASK ? Nerde Ask ?
Ben anlatiklarinda zerre kadar Ask goremedim.
Adam seni cinsel obje olarak goruyor sen hala aranmakmi istiyosun?

O sen mutlaka arayacaktır artık görüşmek istemediğini söyle. Facen varsa sil telefon numarasını sil, yazdıklarına bakma. Gel burada bizimle sohbet et bak konulara yorum yaz. Neler var oku okuduçka ben ne sama şeylere üzülüyorum dersin.

tesekkur ederim.. okadar doluyum ki artik aynaya bakinca tiksiniyorum kendimden boyle olmasina nasil izin verdim diye.. surekli sorguluyorum.. okuycam gercekten ihtiyacim var buna. sagol tekrar.

yeniyim burda telden girdigim icin gormedim. bu ihtimali de dusunmedim degil ben arada gidiyodum evine yegeniyle yasiyo ama belki kavgali falandir esiyle hersey geliyo aklima kendi kendime tiksindirmeye calisiyorum yazmiorum ama aklimdanda cikaramiyorum..
canım açtığın konuyu sen değilde bi başkası açmış gibi bir kez oku.o kadar üzücüki durumun.affet beni ama o adam seni kullanıyor.büyük ihtimalle evli.boş bi anına denk getirip arıyor seni.kesin gene arar amacı malum.kendini lütfen kullandırtma.o seni çantada bilmiş.her aradığında her istediğinde sana ulaşabiliyor.gururunu hiçe sayma.bir daha görüşmek istemediğini söyle ve her yerden sil.kendine hakim olamıyorsun takip ediyorsun ya bu sana acı vermekten başka bişey vermez.biz takip etme desekte sen gene edeceksin.o adamla bi daha görüşme kendini kullandırtma,bi süre gene takip edersin kesin onada tamam,görüşmediğin için zamanla takip etmeyide bırakırsın zaten

ama sorun bu kadar ortadayken
bu kadar göz önündeyken
yapılması gereken şey belliyken
nasıl bir çözüm önerebiliriz sana?

yapabileceğimiz iki şey var
birincisi "bol dua et" demek
ikincisi senin üzerine gelmek, kendine getirmek

başka ne yapabiliriz?
çok belirgin bir çözüm önerisi istersen
sana karşı yaptığı hataları, üşenme bir kağıda yaz
o hataların karşılarına da "ben değerliyim, cinsel obje değilim" gibi kendi değerini anlatan cümleler yaz
sürekli yanında taşı
her onu düşünüp özlediğinde aç oku
belki işe yarar.
usenmem asla. baskasiyla gorusup kendime olan saygimi daha cok kaybetmek istemiyorum. hayatimda hic bukadar ucuz hissetmemistim kendimi:KK43: cok sagol onerilerin icin. isledigim gunahlar icin dua ederken bile utaniyorum ama yapmaliyim baska carem yok galjba..

X