Yardımcı olabilecek var mı?

Denedim ama yazmaya yetkisi yokmuş. Dahiliye ye gidip görünmem gerekiyor ancak oradaki doktor muayene edip yazabilirmiş. Bende de o hastalık olmadığı için yazmazlar. Aynen kedim için arıyorum.
Anladım, çok geçmiş olsun inşallah bulusunuz ve iyileşir candostunuz :dua:

Veterinerin reçetesi geçmiyor mu? Eee nasıl alacakmışız o ilaçları? Bilen varsa yazsın hakikaten merak ettim
Veterinerin reçetesi eczanede geçiyor , ben defalarca kedi için yazdigi insan şurup damla vs aldım. Ancak SGK güvencesi diye bişey olmadığı için hayvanlarda dolayısıyla ilaç yüzdesi değil tamamı odeniyor

Veterinerin reçetesi eczanede geçiyor , ben defalarca kedi için yazdigi insan şurup damla vs aldım. Ancak SGK güvencesi diye bişey olmadığı için hayvanlarda dolayısıyla ilaç yüzdesi değil tamamı odeniyor
Söyledim ama bu ilaç reçetesiz satılmadığı için veremiyoruz dediler. Yoksa bende Sgk nın karşılamadığını biliyorum nasıl bir ilaçsa vermiyorlar. Çoğu eczaneyi gezdim anlaşmış gibi aynı şeyi söylüyorlar

Söyledim ama bu ilaç reçetesiz satılmadığı için veremiyoruz dediler. Yoksa bende Sgk nın karşılamadığını biliyorum nasıl bir ilaçsa vermiyorlar. Çoğu eczaneyi gezdim anlaşmış gibi aynı şeyi söylüyorlar
Yok ben bu açıklamayı yukarda bı arkadaş sorduğu için yaptım. Anladım sizi ben , Veteriner bunu yazamaz evet.
İlaç pahalı ve tek kutu tek kutu veriliyor , bu rahatsızlık için tek ilaç piyasada az zaten. 7 yıl önce kullandım oradan biliyorum. Elinde bulunup kullanan
bitmedende doğum yapan birinde birkaç adet olabilir , onada forumda ulasabilirseniz ne mutlu. Yada sağlıkçı tanıdığınız varsa hastane sisteminden bakabilir kimlerin kullandığına.

Yarın inşallah haber ederim size burdan alabilirsem gönderirim,eğer olmazsa bulursam elazığ dan birine yönlendiririm sizi haber bekliyorum. İnşallah buluncak ilaç

Back
X