- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var 1 aylık yeni bir sevgilim var ben ikizler o yay burcu çocuğu ne zmaan kendi halina bıraksam ilgilenmezsem o kadar cok üzerime düşüyor ve karakterini begendigimden kaybetmek istemiyorum amaa ne zaman kıskançlık krizine girsem ayrılma noktasına geliyoruz bu 2.kavgamız ve bn sıkıldım bu durumdan trip atmam hic hosuna gitmiyor ne yapmalıyım taktik verebilirmisniz üzerine düşmeyim diyorum e bu seferde merak ediyorum yay erkegi nasl anlaşılır yorumlarinzii bekliyorum:)
Burçları baz almamdan mi bu kanıya vardınız? Büyük ihtimalle amaa ne yazıkki burçlar beni hiç yanıltmadi inanıyorum daSen ikizler o yay burcu ilişkinde problemm yaşıyorsun
Ve burçları baz alarak probleminin çözümü için taktikler istiyorsun
Şimdi birşey diyeceğim ama her konuya muhalefetsin diyenleri haklı çıkarmak istemiyorum
Yahu yavrucum git kendini geliştir spor yap müzik dinle bir uğraş falan edin ok
Burdan çok boş işsiz görünüyorsun
Siz taktigi de yazmışsınız.Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var 1 aylık yeni bir sevgilim var ben ikizler o yay burcu çocuğu ne zmaan kendi halina bıraksam ilgilenmezsem o kadar cok üzerime düşüyor ve karakterini begendigimden kaybetmek istemiyorum amaa ne zaman kıskançlık krizine girsem ayrılma noktasına geliyoruz bu 2.kavgamız ve bn sıkıldım bu durumdan trip atmam hic hosuna gitmiyor ne yapmalıyım taktik verebilirmisniz üzerine düşmeyim diyorum e bu seferde merak ediyorum yay erkegi nasl anlaşılır yorumlarinzii bekliyorum:)
Neye nasıl inandığındır seni sen yapanBurçları baz almamdan mi bu kanıya vardınız? Büyük ihtimalle amaa ne yazıkki burçlar beni hiç yanıltmadi inanıyorum da
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var 1 aylık yeni bir sevgilim var ben ikizler o yay burcu çocuğu ne zmaan kendi halina bıraksam ilgilenmezsem o kadar cok üzerime düşüyor ve karakterini begendigimden kaybetmek istemiyorum amaa ne zaman kıskançlık krizine girsem ayrılma noktasına geliyoruz bu 2.kavgamız ve bn sıkıldım bu durumdan trip atmam hic hosuna gitmiyor ne yapmalıyım taktik verebilirmisniz üzerine düşmeyim diyorum e bu seferde merak ediyorum yay erkegi nasl anlaşılır yorumlarinzii bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?