Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var 1 aylık yeni bir sevgilim var ben ikizler o yay burcu çocuğu ne zmaan kendi halina bıraksam ilgilenmezsem o kadar cok üzerime düşüyor ve karakterini begendigimden kaybetmek istemiyorum amaa ne zaman kıskançlık krizine girsem ayrılma noktasına geliyoruz bu 2.kavgamız ve bn sıkıldım bu durumdan trip atmam hic hosuna gitmiyor ne yapmalıyım taktik verebilirmisniz üzerine düşmeyim diyorum e bu seferde merak ediyorum yay erkegi nasl anlaşılır yorumlarinzii bekliyorum:)
Burçlarla alakası yok, kimse kıskançlık krizine giren birisinden haz etmez.
Sen kıskançlık krizine girince çocuk doğal olarak düşünüyor ....
''' Şimdi evlenince aşkım ben halısaha maçına gidiyorum desem bu kız kimle? nerede? ne zaman? olmaz? ben de geleceğim? diye kafamı yer ...
Arkadaşlarla buluşup Okey oynayacağız desem hangi kafe, kızlar var mı, neden kızlar var, kahvehaneye gidin, aşkım foto at, aşkım konum at... vb. yapar.
''Şimdi bir de bu önceden kaç sevgilin oldu, onları sevdin mi, benden güzel miydi, neden önceden sevgililerin oldu'' diye de muhabbet açar..
Tabi bunların hepsi aklına gelince doğal olarak senden soğuyor.
Tak tik maktik yok... Seviyorsan güveneceksin, zaten güvenmiyorsan aman bu çok çapkın bıraksam kayar diyorsan zaten uzak dur...
Bir de erkekler bak artık fazla kıskançlığa gelmiyor dediğim gibi... Dünya güzeli olsan eğer aşırı kıskançsan o adam kaçacak delik arar haberin olsun...