Yardimci olabilenler varmi

Benim sorum bu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
39
10
3
35
mrhabba arkadaslar
Size bir sorum olucekti esimin telefonundaki gelen msjlara interneten kimle yasistini mesela skyp line falan bu tür msjlarini nasil o silmeden okuya bilirim?
Teli sürekli elinde oldundan gizli alma ihtimalim yok hata onla beraber yatiyor kalkiyor hic sansim yok ama bi sekilde kimle bukadar konustunu ve neden sürekli telefonunu saklama ihtiyaci duydunuda merak ediyorum. Buna bi cözümü olan varmi ?
Nasil bn o msjlara ulasa bilirim???

Arkasından bir kadın çıkarsa bosanacak mısın ? Ona göre yazalım

Arkasından bir kadın çıkarsa bosanacak mısın ? Ona göre yazalım
Bundan öncede bir konu acmistim zaten ikinci bir sans vermistik birbirimize cünki bna o kadinla konusmaktan ileriye gitmedini söylemisti ama eyer ki HALA o kadinla devan görüsüyorsa EVET hemde biran önce bosanirim

biz kadınlar böyle fiştekliyoruz bence birbirimizi. sırf bu konuları okuyunca ben de bakayım canım nolcak diye eşimi takibe aldım. şimdi de sürekli bakma dürtüsüyle savaşıyorum. ama bir yandan da aldatmaya meyilli olan, aldatan kim varsa ayaklarına dolansın inşallah onlara az bile diyorum. güven duygusu çok önemli. bir kere şüphe düştü mü insanı kemirir durur. en güzel dua bence bu durumda Allah iyi kimselerle karşılaştırsın. şeytana uydurmasın hiçbirimizi.
ne doluymuşum be:KK53:

Bundan öncede bir konu acmistim zaten ikinci bir sans vermistik birbirimize cünki bna o kadinla konusmaktan ileriye gitmedini söylemisti ama eyer ki HALA o kadinla devan görüsüyorsa EVET hemde biran önce bosanirim

Evde bilgisayar varsa takip edebilirsin

Kimle ne konusuyor nasil bulunur bilmiyorum ama. Elinden teli dusurmuyorsa yatarken bile yanindan ayirmiyosa insanin aklina iyi bisey gelmiyo...
Misal bizim teller hep ortada. Esime biri yazsa bile kalkip bakmam. Bugune kadarda karistirma geregi duymadim..
O benimkine bakiyor mu bilmiyorum. Kilit filan yok. Cunku gizli bisey yok...

Nedir bu telefon olayi ozellikle erkeklerde gicik oluyorum bunlari okuyunca.

İnternetten hiç bi şekilde halledemezsin eğer sildiyse göremezsin yani.... Bence bu şüpheli durumu onla konuşarak anlat.. Neden böyle yaptığını vs ??? Hiç sordun mu

Tabiki önce eşinin telini alman lazım whatsap web var oraya girip bilgisayara kodu okutmaniz lazım. Eşiniz whatsap dan kimle yazisiyorsa aynısı bilgisayara geliyor uzaktan okuyabilirsiniz. Kapsamlı bir araştırma yapın. Skype için de sanırım email ile alakali birsey yapmaniz gerekiyor

Tabiki önce eşinin telini alman lazım whatsap web var oraya girip bilgisayara kodu okutmaniz lazım. Eşiniz whatsap dan kimle yazisiyorsa aynısı bilgisayara geliyor uzaktan okuyabilirsiniz. Kapsamlı bir araştırma yapın. Skype için de sanırım email ile alakali birsey yapmaniz gerekiyor
Wahts. Yazistini sanmiyorum cünki orda online olunca cikiyor saatleride göründü icin sik kulanmiyoru daha cok skypten süpeleniyorum

Back
X