Yardımcı olabilir misiniz kızlar

Zeynep korkmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
99
14
3
25
Benim 28 günde adetim olur bu ay 25 günde oldu ilk gün ağrılı oldu 2. günde hafif batmalar vardı ve ondan sonra bitti normalde ise 3 gün olur 4. Ve 5. günler de leklenme olur hamile olabilir miyim idrar testi yaptım çıkmadı ama

malesef tatlım hormon stress beslenme mevsım gecısıydı ıklım degıstırmeydı herseyden etkılenen adet duzenımız arada dalgalanma yapabılır. bu kalıcı olmaz yılda 1 2 kez basına gelebılır boyle bı durum. eger adet oldum dedıkten sonra; ki adetle yerlesme kanamasını karıstırıp karıstırmadıgını merak ettıgını dusunerekten yazıyorum, test yaptıysan ve negatıfse negatıftır. o yerlesme dedıklerı bı kac damlalık pembe yada kahve akıntı tıpıdır . kanama değildir. ınternette mıdem bulandıgından bakamasam da pek cok ornegı var cok merak ettıgınde bak yoksa bakma. kısmet canım allahım hayırlısını versın ınsallah :)

Canim. Sen brncr bi hormon testi yaptir benimde 2 ay boyle oldu 2 gun surdu sonra leke kahvesi bu ay 1 bucuk gun surdu sonra leke yine normalde 6 gun surer hormon sonuclarimi almaya gittim prolaktin yuksek cikti ondan olmus doktorum oyle dedi eger yaptirmadiysan hemen yaptir adetin 2. Gunu gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…