- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
- Konu Sahibi BusinessWoman
-
Benim 10 gün kala başlamıştı canım dediklerinin hepsiYumurtlama zamanım 12 siydi.
16 sında cok hafif başladı arılar.
Her geçen gun cok daha fazla artıyor.
Bugun hele durduk yere bile sızlıyor.
Su an adetime 8 gun var
Ay inşallah bir kimyasal gebelik yaşamıştım 8 ay önce.Benim 10 gün kala başlamıştı canım dediklerinin hepsiinşallah hamilesindir
8 gün erken ama neden olmasınArkadaslar merhaba,
Bat a 8 gün kaldı ama benim son 4 gundur her gün artarak inanılmaz göğüslerim ağrıyor.
Bugun bel agrım da basladı.
Kasıklarım da agrıyor.
Goguslerime dokunamıyorum. Surekli bir ovma isteği var.
Gece sütyen bile takmıyorum.
İnanılmaz şişti.
Gebelik belirtileri bu kadar erken başlar mı?
Amin inşallahErken değil canım ya tabi herkes için aynı olmuyor ama benim yumurtlamadan 4 gün sonra başladı belirtiler. Ben de çok uyuyordum ve iştahım inanılmaz artmıştı. Ama en belirgin belirtim göğüs hassasiyeti ve inanılmaz bel ağrısıydı. Zaten 4 gün kala test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı iki gün kala bir daha yaptım ve o zaman öğrendimAllah senin de gönlüne göre versin inşallah
Hayırlısı neyse o olsun beklemekten Baska care yok sanırım8 gün erken ama neden olmasın
Ben 5 gün kala test yaptım ama bisey göremedim. Testin tek cizgi sinden sonrası kırmızılaştı. Beklemeyi dusunuyorum biraz daha. İnsallah hayırlısı olur ama gögüs ağrısı beni bitirdi 8 gundur.Erken değil canım ya tabi herkes için aynı olmuyor ama benim yumurtlamadan 4 gün sonra başladı belirtiler. Ben de çok uyuyordum ve iştahım inanılmaz artmıştı. Ama en belirgin belirtim göğüs hassasiyeti ve inanılmaz bel ağrısıydı. Zaten 4 gün kala test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı iki gün kala bir daha yaptım ve o zaman öğrendimAllah senin de gönlüne göre versin inşallah
5 günde çıkmaması normal ama ya çünkü benim 4 gün kala yarım saat bekleyince çok ince bir çizgi çıktı. Biraz daha bekle bakalımBen 5 gün kala test yaptım ama bisey göremedim. Testin tek cizgi sinden sonrası kırmızılaştı. Beklemeyi dusunuyorum biraz daha. İnsallah hayırlısı olur ama gögüs ağrısı beni bitirdi 8 gundur.
Bugün sağ bacağımda inanılmaz bir ağrı ile uyandım. Belim tabi aynı şekilde.5 günde çıkmaması normal ama ya çünkü benim 4 gün kala yarım saat bekleyince çok ince bir çizgi çıktı. Biraz daha bekle bakalım
Test yaptın mı canım?Bugün sağ bacağımda inanılmaz bir ağrı ile uyandım. Belim tabi aynı şekilde.
Göğüs şişliklerim hiç inmedi o gunden beri.
Şu an 4 gün kaldı.
Bugun tam 1 gun gecikme deyim. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım eğer bugun de adet olmazsam. Sırt ve bel ağrılarım var surekli.Test yaptın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?