YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN

BusinessWoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
479
412
53
35
Arkadaslar merhaba,
Bat a 8 gün kaldı ama benim son 4 gundur her gün artarak inanılmaz göğüslerim ağrıyor.
Bugun bel agrım da basladı.
Kasıklarım da agrıyor.
Goguslerime dokunamıyorum. Surekli bir ovma isteği var.
Gece sütyen bile takmıyorum.
İnanılmaz şişti.
Gebelik belirtileri bu kadar erken başlar mı?

Yumurtlamadan sonra progesteron hormonu yükseliyor ve meme hassasiyeti, şişlik yapıyor. Regle 12 gün kala yaşanan şeylerin yumurtlama ile ilgisi olma ihtimali daha yüksek. Yumurtlamadan 2 gün sonra (döngünüzün düzenli olduğunu varsayıyorum) gebelik belirtisi olması mümkün değil çünkü döllenme olsa bile daha 4-5 gün tüplerden geçip rahme yerleşmesi gerekiyor.

Yumurtlama zamanım 12 siydi.
16 sında cok hafif başladı arılar.
Her geçen gun cok daha fazla artıyor.
Bugun hele durduk yere bile sızlıyor.
Su an adetime 8 gun var

Erken değil canım ya tabi herkes için aynı olmuyor ama benim yumurtlamadan 4 gün sonra başladı belirtiler. Ben de çok uyuyordum ve iştahım inanılmaz artmıştı. Ama en belirgin belirtim göğüs hassasiyeti ve inanılmaz bel ağrısıydı. Zaten 4 gün kala test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı iki gün kala bir daha yaptım ve o zaman öğrendim Allah senin de gönlüne göre versin inşallah

8 gün erken ama neden olmasın

Amin inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum artık

Ben 5 gün kala test yaptım ama bisey göremedim. Testin tek cizgi sinden sonrası kırmızılaştı. Beklemeyi dusunuyorum biraz daha. İnsallah hayırlısı olur ama gögüs ağrısı beni bitirdi 8 gundur.

Ben 5 gün kala test yaptım ama bisey göremedim. Testin tek cizgi sinden sonrası kırmızılaştı. Beklemeyi dusunuyorum biraz daha. İnsallah hayırlısı olur ama gögüs ağrısı beni bitirdi 8 gundur.
5 günde çıkmaması normal ama ya çünkü benim 4 gün kala yarım saat bekleyince çok ince bir çizgi çıktı. Biraz daha bekle bakalım

5 günde çıkmaması normal ama ya çünkü benim 4 gün kala yarım saat bekleyince çok ince bir çizgi çıktı. Biraz daha bekle bakalım
Bugün sağ bacağımda inanılmaz bir ağrı ile uyandım. Belim tabi aynı şekilde.
Göğüs şişliklerim hiç inmedi o gunden beri.
Şu an 4 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…