- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
merhaba kızlar 31 yaşında 8 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz eşim varikösel ameliyatı geçirdi 8 ay önce Ağustos ayında yapılan test sonuçları çok kötü gelmişti sonuçları;
Sperm sayısı 36milyondan 9.2 milyona
İleri hareketli % 21 den %1 e
Yavaş doğrusal %33 ten % 10 düşmüş
Hareketsiz % 28ten % 64 çıkmış
Ayrıca canlı sperm sayısı %40 ölü sayı ise %60
Morfoloji de % 1 Çıkmıştı Eylül ayından beri çakşır suyu keçiboynuzu özü ve sperm sayısı arttırıcı toz ilaç kullanıyordu bu ay tekrar test yaptık sonuçları ekte doktoru normal deneyin olur demiş ama morfoloji %1 den %2 ye çıkmış hala düşük bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan rica ediyorum sizce sonuçlar nasıl bu arada Benim tüm hormon testlerim normal yumurta sayım büyümesi vs. Hepsi çok iyi dedi doktorum şimdiden çok teşekkür ederim
Sperm sayısı 36milyondan 9.2 milyona
İleri hareketli % 21 den %1 e
Yavaş doğrusal %33 ten % 10 düşmüş
Hareketsiz % 28ten % 64 çıkmış
Ayrıca canlı sperm sayısı %40 ölü sayı ise %60
Morfoloji de % 1 Çıkmıştı Eylül ayından beri çakşır suyu keçiboynuzu özü ve sperm sayısı arttırıcı toz ilaç kullanıyordu bu ay tekrar test yaptık sonuçları ekte doktoru normal deneyin olur demiş ama morfoloji %1 den %2 ye çıkmış hala düşük bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan rica ediyorum sizce sonuçlar nasıl bu arada Benim tüm hormon testlerim normal yumurta sayım büyümesi vs. Hepsi çok iyi dedi doktorum şimdiden çok teşekkür ederim