Yardımcı olabilir misiniz??

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
31
Öncelikle merhaba. Benim adetime 4 gün kala lekelenmem oldu kesildi. 2 gün kala yine lekelenme oldu yine kesildi ve tam günümde adet gördüm normalde 7 gün tam sürer kesintisiz. Bu sefer 2 gün sürdü 3.gün kesildi bugün yani 4. Gün tekrar başladı. Var mı böyle bişey yaşayan?

zaman zaman olabiliyor. adetim bittikten 10 gün sonra bile lekelenmem olmuştu. bazen rahim içi kendi yenilenerken olabiliyor. sürekli olmadıkça dert etme

zaman zaman olabiliyor. adetim bittikten 10 gün sonra bile lekelenmem olmuştu. bazen rahim içi kendi yenilenerken olabiliyor. sürekli olmadıkça dert etme
Bende de oluyor kalp rahimden dolayı ama hep adet sonrası leke oluyordu adet sırasında Bi gün kesilip 4. Gün geri başlaması ilk defa oldu o yüzden şaşırdım

cogu kadının yazdıgı aynı acaba mevsım degısıyor dıye mı herkezde aynı sorun ? benım mısal 3 gun gelır 4 cu gun gelmez 5 6 gelır bıter

Olabilir mevsimsel. Yediğin sey bile etkiliyor bazen. Ben 3 4 gün olurum ama lekeler şeklinde 7 gün sürer toplamda

Onun dışında adet zamanim olmadığında da lekelenmelerim olmuştu. Bi dr ile görüştüğümde zaman zaman olabiliyor cok sorun etme demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…