Yardımcı olabilir misiniz

esmay93

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
78
7
6
32
Herkese merhaba,dün testim pozitif çıktı kan verdim 5600 beta çıktı ,bugün doktora gittim 7mm kese var dedi ,4/5 haftalık olduğunu söyledi hiç ilgilenmedi bu değerler normal mi ?

Herkese merhaba,dün testim pozitif çıktı kan verdim 5600 beta çıktı ,bugün doktora gittim 7mm kese var dedi ,4/5 haftalık olduğunu söyledi hiç ilgilenmedi bu değerler normal mi ?
2 günde bir 2 katına ya da %60 artıyosa normal ama kese gördükten sonra bununda bi önemi kalmıyo

Canım beta HCG gayet iyi kese de gözükmüs endişelenmeye gerek yok ne zaman gel dedi

Öylemi teşekkür ederim
Ben de özel hastane çalışanıyım. İlk normal test yapmıştım pozitif geldi. Sonra kan verdim hamilelik netleşti. Sonra doktora indim tam anlamıyla öğrenmek için. Oranın çalışanıyım ya doktorda beni tanıyor keşke ilk bana gelseydin kanla uğraşmasaydın demişti.

Ya benim kafamı karıştıran kese var ama heniz bebek yok 5600 beta yüksek olmasına rağmen bebek gözükmemesi normal mi 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi

Ya benim kafamı karıştıran kese var ama heniz bebek yok 5600 beta yüksek olmasına rağmen bebek gözükmemesi normal mi 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Gözükmeyen bebek için mi kalp atışına bakalım dedi

Kese ile bebek aynı anda görünmezki zaten, önce kese oluşur sonra bebek

Kese görünüyorsa kanama vs yoksa kan testine gerek yokki

On gün içinde bebek de görünür boyuta gelecek herşey yolunda giderse doktor da gözlemleyecek bir sorun var mı yok mu diye

Şimdi kan testi yapmanın bir mantığı yok, sonuçta kese var gebesiniz

Ben iki gebeliğimde de hiç kan testi yaptırmadım, doktorum çapa nın öğretim üyesi bir profesördü, kan tahlili hiç istemedi, evde test yaptım pozitif çıktı doktora gittim kese göründü ilkinde bebek de görüldü ikincisinde kese göründü bebek görünmedi on gün sonra görünecek daha kese 5 haftalık çok küçük dedi, bu kadar yani
Sürekli kan verip değerim şuymuş buymuş diye stres yapmanın size ne katkısı olacak?

Doğru haklısınız tecrübesiz olduğumuz için tedirgin oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…