Yardımcı olabilir misiniz?

lokumm2708

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
129
98
28
33
Merhaba hanımlar
Hamileliğimin 5+6 haftasındayım. İlk defa dün akşam yemek yerken yorulduğumu yiyemediğimi fark ettim. Hatta bu sabah ve gün içinde de bu durum devam etti. Yemek yemeye başlayıp 2-3 lokmadan sonra üstüme çok fena bi ağırlık çöküyor, başım ağır geliyor yiyemiyor bırakıyorum.
Bu durum beni biraz telaşlandırdı çünkü aklımda sürekli sağlıklı beslenmem lazım diye bir düşünce var.
Bu durumu yaşayan var mı? Geçecek mi lütfen yardımcı olur musunuz?

Kıyamam geçmiş olsun.
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza💜
Olabiliyor böyle telaşlanmayın. Baktınız geçmiyor doktorunuzu arayın.

Merhaba hanımlar
Hamileliğimin 5+6 haftasındayım. İlk defa dün akşam yemek yerken yorulduğumu yiyemediğimi fark ettim. Hatta bu sabah ve gün içinde de bu durum devam etti. Yemek yemeye başlayıp 2-3 lokmadan sonra üstüme çok fena bi ağırlık çöküyor, başım ağır geliyor yiyemiyor bırakıyorum.
Bu durum beni biraz telaşlandırdı çünkü aklımda sürekli sağlıklı beslenmem lazım diye bir düşünce var.
Bu durumu yaşayan var mı? Geçecek mi lütfen yardımcı olur musunuz?
Biraz dinlenin uyuyun daha dinc olursunuz,doktorunuz size folik asit yazmistir o size biraz daha iyi gelir

Ben 3 aya kadar yiyememekten öyle zayıfladım ki, hiç merak etmr . Geçiyor

Bebek için sorun oluşturdu mu yiyememe sorunu peki
Şimdi kaçıncı aydasınız, toparlandınız mı?
Şuan 3.5 aylık. 2 haftadır iştahım düzgün. Doktorum ilk 3 ay brbrğin annenin depolarından beslendiğini , yemek yememenin bebeğe bir zararının olmadığını sadece anneyi halsiz edeceğini söyledi. Ve brn bir sıkıntı yaşamadım bebeğim de gayet iyi hareketli sorunsuz🩷

Şuan 3.5 aylık. 2 haftadır iştahım düzgün. Doktorum ilk 3 ay brbrğin annenin depolarından beslendiğini , yemek yememenin bebeğe bir zararının olmadığını sadece anneyi halsiz edeceğini söyledi. Ve brn bir sıkıntı yaşamadım bebeğim de gayet iyi hareketli sorunsuz🩷
Anladım. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️

Back
X