YARDİMCİ OLABİLİR MİSİNİZ?

mevsimcicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
8
0
1
20
Dün erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık kondom yoktu. icime bosalma olmadi o da icin rahat olsun bir sey olmaz falan dedi ben boyle seyleri kafamda cok kurarim o yuzden ella ictim iliskiden bir saat sonra,bir sey olur mu sizce yani bosalma olmadi hemen ella da ictim duzensizlik olur diyorlar ama hamilelik acisindan bir sey olur mu? bide benim ilk cinsel birlikteligimdi canim cok yandi ve cok kanamam oldu.

Hem boşalma olmamış hem de 1 saat sonra ella içmissin hamilelik olmaz merak etme ama bundan sonrası için korunmanızda fayda var . Bu hapı ben hayatımda 1 kez içtim ve hormonları alt üst etti bende aylarca. O yüzden çok mebcur kalmadıkça kullanmamak gerekli.

Şu an için rahat olun ama sonrası için de dikkatli olun önleminizi alın ..

O zaman sevişmeyeceksiniz. Genelde de bu kafada kuranlar takıntısı olanlar sevişmeye pek bi meraklı oluyor. Korunmaya gelince no no no paniğe gelince yes yes yes
burasi destek icin olusturulmus bi site neden bu kadar sert tepki verdiginizi anlayamadim. korunmadan oldugu icin bende cok rahatsizim zaten ama planli bir sey degildi bende burdan akil almak istedim azar degil.

Hem boşalma olmamış hem de 1 saat sonra ella içmissin hamilelik olmaz merak etme ama bundan sonrası için korunmanızda fayda var . Bu hapı ben hayatımda 1 kez içtim ve hormonları alt üst etti bende aylarca. O yüzden çok mebcur kalmadıkça kullanmamak gerekli.

Şu an için rahat olun ama sonrası için de dikkatli olun önleminizi alın ..
cok tesekkur ederim cok haklisiniz bende pcos goeunumu de var hormonlarimi iyice alt ust edecek bir daha icmem zaten,dun icmemin sebebi de kafam rahat etsin diyeydi

Dün erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık kondom yoktu. icime bosalma olmadi o da icin rahat olsun bir sey olmaz falan dedi ben boyle seyleri kafamda cok kurarim o yuzden ella ictim iliskiden bir saat sonra,bir sey olur mu sizce yani bosalma olmadi hemen ella da ictim duzensizlik olur diyorlar ama hamilelik acisindan bir sey olur mu? bide benim ilk cinsel birlikteligimdi canim cok yandi ve cok kanamam oldu.
Lütfen ilerde sıkıntı olmamaması için korun.20 yaşındasın her şeyi geçtim hastalık falan kaparsın,ella denilen ilaçta çok zararlı diye duymuştum. Pcos zor bir sendrom aldığın ilaç regl tarihlerini daha da geciktirir.

Lütfen ilerde sıkıntı olmamaması için korun.20 yaşındasın her şeyi geçtim hastalık falan kaparsın,ella denilen ilaçta çok zararlı diye duymuştum. Pcos zor bir sendrom aldığın ilaç regl tarihlerini daha da geciktirir.
hamilelik durumu olur mu boyle bir durumda

Ella üreme sistemi üzerinde ciddi etkileri olan bir ilaç. Tecavüz durumlarında vs mecburi kullanılan bir ilaç. Merak etmeyin rahminize tutunmasını son derece iyi bir şekilde engelleyecektir. Sizin yerinizde olsam hamilelikten ziyade üreme sistemim zarar görür mü diye endişelenirdim. Bir daha razı olmadığınız şeylere izin vermeyin.

şu an hamile kalabilmeniz için mucize olması lazım ancak belki o zaman

burasi destek icin olusturulmus bi site neden bu kadar sert tepki verdiginizi anlayamadim. korunmadan oldugu icin bende cok rahatsizim zaten ama planli bir sey degildi bende burdan akil almak istedim azar degil.
Bu hapları leblebi gibi kullanmayın, sevişmeyi bilen bir zahmet korunmayı da bilecek. Sert yorum yapıyoruz ki bazen aklınızı başınıza toplayın diye.

Erkek arkadaşın tabi için rahat olsun der onun için sıkıntı yok
Hamile kalma ihtimalin zor ama şunu da göz ardı etme ella ile hamile kalanlar da olabiliyor.
Yani ona güvenip ilişki yaşama.

Erkek arkadaşın tabi için rahat olsun der onun için sıkıntı yok
Hamile kalma ihtimalin zor ama şunu da göz ardı etme ella ile hamile kalanlar da olabiliyor.
Yani ona güvenip ilişki yaşama.
normalde asla guvenip boyle bir seyle iliski yasamam.yakin arkadasim bosalma olmamis hic hap bile alma dedi. ben icim rahat olsun diye aldim bosalma yokken zaten nasil hamilelik olsun? ama ella hormonlarla cok oynuyor iste

Back
X