• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz

lillove11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
ilk deneyimim olduğu için sormam lazım özür dilerim öncelikle erkek arkadaşımla ilk başta sürtünme yaşandı sonra kondom taktı şekilde sürtünme yaşandı ve boşalma esnasında geri çekilip kondoma boşaldı ve olaydan bir gün sonra regl gibi kanamam geldi ve hala kanamam var 8 gün önce reglim bitmişti bundan ne olabilir hiç bi bilgim yok 🥹 ve kondoma bosalmasına rağmen emin olamadım :( hamile kalma olasılığı olma da olabilir mi

ilk deneyimim olduğu için sormam lazım özür dilerim öncelikle erkek arkadaşımla ilk başta sürtünme yaşandı sonra kondom taktı şekilde sürtünme yaşandı ve boşalma esnasında geri çekilip kondoma boşaldı ve olaydan bir gün sonra regl gibi kanamam geldi ve hala kanamam var 8 gün önce reglim bitmişti bundan ne olabilir hiç bi bilgim yok 🥹 ve kondoma bosalmasına rağmen emin olamadım :( hamile kalma olasılığı olma da olabilir mi
Aşkım adet olmuşsun saten içine boşalmadığın dan da eminsin neyden korkup da hamilemiyim diye endişe ettin ki

Hamile ihtimalinde öyle kan gelmez. Sürtünmeyle de hamile kalınmaz tamamen cinsel ilişki olmadan olmuyor.

Aşkım adet olmuşsun saten içine boşalmadığın dan da eminsin neyden korkup da hamilemiyim diye endişe ettin ki ya abla tam olarak o olayın üzerinden
Aşkım adet olmuşsun saten içine boşalmadığın dan da eminsin neyden korkup da hamilemiyim diye endişe ettin ki
ya abla o olayın üzerinden sonra kanamam geldi ama benim zaten reglm sekiz gün önce bitmişti ve biz bu olaydan sonra ben bir gün arayla tekrar kanama yaşadığımdan dolayı içim biraz değişik oldu

Hamile ihtimalinde öyle kan gelmez. Sürtünmeyle de hamile kalınmaz tamamen cinsel ilişki olmadan olmuyor.
Ben çok emin olamadım çünkü o olaydan bir gün sonra yine aynı şekilde adetli gibi bir kanamam var

@lillove11 Bişey olmaz canım benim hamilelik yok için rahat olsun hormon dengesizliği vardır ara kanama yaşamışsındır ama hamilelik yok

Ben çok emin olamadım çünkü o olaydan bir gün sonra yine aynı şekilde adetli gibi bir kanamam var
Sen farketmeden birleşme olabilir mi hani olayın çoşkunluğuna kapılıp. Başka açıklaması yok bence.

@lillove11 Bişey olmaz canım benim hamilelik yok için rahat olsun hormon dengesizliği vardır ara kanama yaşamışsındır ama hamilelik yok

Cuma kontrole gideceğim çok emin olamadım hamilelik olsa kanama gelmez diye düşündüm

O zaman Bir doktor a git adetinin neden durmadıgina bakarlar
Ya dediğim gibi o olay yaşanmadan önce ben zaten adet oldum adetim biteli tam sekiz gün oldu sekiz günden sonra onu yaşadım o olaydan bir gün sonra benim işte adete benzer bir kanamam başladı pazardan bu yana hala da kanama devam ediyor yani bu tam olarak adet mi değil mi onu anlamadım

Ayn seni korkutmak istemem ama belki başka bir sorun var ondan kanaman durmuyordur
Ama hamilelik kesin yoktur değil mi abla onu sadece emin olamadım hani kondom mu boşaldığını gördüm ama ufak bir yine de içim rahat etmedi dedim sonra kendime hani hamilelik durumu olsa böyle bir kanama yaşamazdım

Ama hamilelik kesin yoktur değil mi abla onu sadece emin olamadım hani kondom mu boşaldığını gördüm ama ufak bir yine de içim rahat etmedi dedim sonra kendime hani hamilelik durumu olsa böyle bir kanama yaşamazdım
Ayn aşkım yoktur korkma kaldı ki o kadar hamile kalmak için ugraşanlar var aşkım neler deniyorlar korkma korunduğunuz için yok hamilelik 22 yaşında mısın

Ayn aşkım yoktur korkma kaldı ki o kadar hamile kalmak için ugraşanlar var aşkım neler deniyorlar korkma korunduğunuz için yok hamilelik 22 yaşında mısın
Evet 22 yaşındayım ve sürtünmeyle ilişkim oldu ama bu değişikti çünkü ilk defa bunda olduktan sonra olaydan sonra kanamam durmadı yani acaba cidden hormon bir sıkıntı mı var ya da miyop mu onu bilmiyorum mesela

Ayn aşkım yoktur korkma kaldı ki o kadar hamile kalmak için ugraşanlar var aşkım neler deniyorlar korkma korunduğunuz için yok hamilelik 22 ya bir yandan da doktor

Ya bir yandan da şeyden dolayı korktum penis vajina birlikteliği olmadan dahi bir tane sperm gitse bile hamile kalma olasılığı olduğundan dolayı aklıma çok takıldı

Ki bir yandan da onun yüzünden ben kondomma güvenerek ertesi hapı da kullanmadım

Evet 22 yaşındayım ve sürtünmeyle ilişkim oldu ama bu değişikti çünkü ilk defa bunda olduktan sonra olaydan sonra kanamam durmadı yani acaba cidden hormon bir sıkıntı mı var ya da miyop mu onu bilmiyorum mesela
Evvet bende o u diyorum işte altında yatan Bir sorun vardır ki kanama bunu destekliyor Allah şifa versin canım benim hiç tam ilişki yaşadın mı

Evvet bende o u diyorum işte altında yatan Bir sorun vardır ki kanama bunu destekliyor Allah şifa versin canım benim hiç tam ilişki yaşadın mı
Hayır ilişki yaşamadım tam genelde hep sevişme yaşadım

Back
X