Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testinin yanlış olması mümkün değil kesinlikle negatif24ünde regl oldum 5 gün sürdü Ocak 2 Şüpheli ilişkiden 1 gün sonra kanamam olmustu
Kan testi istediler olayın üzerinden 13 gün geçti test 0.2 cıktı regl gecikirse yine hamilelik olayı olur mu yoksa kan testi doğru mudur
Regl gecikmesini bekleseydin keşke ama gebelik yok olsa çıkardı. Erken yapınca böyle oluyor pzeratif vardı ama arada 1 gün sonra kanama gelince şüphelendim doktor test istedi olaydan 13 gün geçmişti
Kan testi ile gebelik genellikle ilişkinin ardından 10–12. gün itibarıyla tespit edilebilir. Diyor ama illa beklemeli miydim yaniRegl gecikmesini bekleseydin keşke ama gebelik yok olsa çıkardı. Erken yapınca böyle oluyor işte
Ya çünkü meni girdimi bile bilmiyodum ilk basta somra pzeratif kullanmıştı be 1 gün ara ile Regl benzeri kanama yaşayınca gittim daha çok cinsel yol işe bulaşabilen hastalığa yöneldi direk kan testini o olaydan 13 gün sonra vermiştim bazlıları gecikmeye bakarak yapın diyor bazıları da ilişkiden 10 14 gün arasından sonra direk kanda belli ettiğini söyledi ondan dolayı çok arada kaldımEski açtığın başlığı gördüm şimdi. Senin hamile kalman imkansız. Bakiresin zaten. Bence bunlara kafanı bile yorma hayatına bak. İçin rahat etmemiş kan testi yaptırmışsın negatif çıkmış hala rahat etmiyorsun. Yapma bunu bence
Tessekürler bilmiyodumBir de önerim, aynı konuda birden fazla başlık açmayın. Kadınlar kulübünde en çok yapılan hata bu. Buradaki kullanıcılar insanı gözünden tanıyor, cevap vermezler ayrı ayrı başlıklara. Sabırlı olun.
Benim doktorum baktığında bisey görmedi ama yinede testi istedi bisey demediler dahaYani bu mantıkla gittiğim ilk doktor beni azarlamıştı mesela. Kötüsüne denk gelirseniz hevesinizi kırarlar. Adete 2-3 gün kalaya kadar adım atmak çok sağlıklı görünmüyor. Mesela gittiniz ama kafadaki soru işaretleri bitmedi şimdi hala ihtimal dönüyor kafada. Bu yüzden beklemek gerekli.
13 gün sonra verdimGebelik yok ilişkiden 15 gün sonra kan testi vermişsiniz gebelik yok kan testi doğru korkmayın
Hamile kalmak o kadar kolay değil olsa keşkeYa çünkü meni girdimi bile bilmiyodum ilk basta somra pzeratif kullanmıştı be 1 gün ara ile Regl benzeri kanama yaşayınca gittim daha çok cinsel yol işe bulaşabilen hastalığa yöneldi direk kan testini o olaydan 13 gün sonra vermiştim bazlıları gecikmeye bakarak yapın diyor bazıları da ilişkiden 10 14 gün arasından sonra direk kanda belli ettiğini söyledi ondan dolayı çok arada kaldım
Tamam yine de gebelik yok bu şekilde gebelik olmaz13 gün sonra verdim
Peki kanama neden olabilir 5 gün sürdü regl gibiydi ama reglim biteli 8 gün olmustuTamam yine de gebelik yok bu şekilde gebelik olmaz
Peki kanama neden olabilir 5 gün sürdü regl gibiydi ama reglim biteli 8 gün olmustu
Gecikme olmadı sürtünmeli ilişkiden 1 gün arayla kanama yaşadım regla benzerstres hormonlardan dolayı düzensizlik kaygı korkudan dolayı gecikir