mrb kızlar benim kredi kartlarımdan dolayı..basım belada bu kısmı size sonra anlatacagım şimdilik şöyle söyleyeyim
banka beni avukata vermiş..
avukata gittim..ve tüm borçlarıma taksıt yaptırdım.
aylık 500 ödemem gerekiyor..ilk taksıtınız zor bela ödedim..ama bu ıkıncı taksıtı ödemeye gücüm yok.. ödeyememin nedeni anlatacağım daha sonra şimdi sizden istediğim..tahautte bulundugum için bunun hapıs cezası var..hemen avukat bana dava acarmı tahauttu yerıne getırmedıgım ıcın ..yanı zaman olarak ne kadar zaman tanırlar bana..şuan kafam allak bullak belkı anlatamamısımdır kendımı sız sorun ben cevaplayayım..ama rıca edıyorum.nedenını sımdı sormayın bana..onu sonra anlatacagım sızlere suan cok kotuyum sadece
hazıranın 15 ınde avukata gıttım taksıt yaptı
temmuz 15 ilk taksıt 500 ödedim
agustos 15 ödeyemedim(
.bu nasıl borç .....taksidi bile 500 tl..nekadar borç taktınki..allam yaaa
mrb kızlar benim kredi kartlarımdan dolayı..basım belada bu kısmı size sonra anlatacagım şimdilik şöyle söyleyeyim
aylık 500 ödemem gerekiyor..ilk taksıtınız zor bela ödedim..ama bu ıkıncı taksıtı ödemeye gücüm yok.. ödeyememin nedeni anlatacağım daha sonra şimdi sizden istediğim..tahautte bulundugum için bunun hapıs cezası var..hemen avukat bana dava acarmı tahauttu yerıne getırmedıgım ıcın ..yanı zaman olarak ne kadar zaman tanırlar bana..şuan kafam allak bullak belkı anlatamamısımdır kendımı sız sorun ben cevaplayayım..ama rıca edıyorum.nedenını sımdı sormayın bana..onu sonra anlatacagım sızlere suan cok kotuyum sadece
agustos 15 ödeyemedim(
agustos 15 ödeyemedim(
.bu nasıl borç .....taksidi bile 500 tl..nekadar borç taktınki..allam yaaa
Allah yardimciniz olsun ins odeme kolayoigi bulabilirsiniz. Taksitiniz 15 agustossa avukatin dava acma hakki 15 eylulde baslar. Yani odeyemediginiz taksitin uzerinden 1 ay gecmesi gerekir. Ama diger arkadaslar yazmis elinde ne varsa gotur 50-100 neyse eger insafli bi avukatsa odeme niyetinizin oldugunu anlar. Birde hemen oyle ceza cikmaz dava acicak dava gunu vericekler 2-3 ayi bulur. Ama yinede rahat davranmayin dava acmasi demek size arti masraf demek.
inşallah bir çıkar yol bulursun, allah ödeme güçlüğü versin.
bence avukatla görüş, bir arkadaş da demiş 50-100 elinde ne varsa ver ve de ödeyeceğim, kaçmıyorum da ama elimde yok şu an de. canını alacak değil ya, her şey onların elinde artık idare edebilir yani isterse.
kınayanlar olmuş da herhalde kimse keyfi şeklde borç altına girmez. bir arkadaşım da 200 lira aylık ödemesi olan kredi borcunu ödeyememişti, banka avukata vermiş o da 650 liraya taksit yapmış, saçmalığın daniskası yani 200 ödeyemeyene yapılacak taksit 650 olur mu? ama o sonra babasına kredi çektirip kapatmıştı borcu. öyle bir şansın var mı?
ilk satırda allah ödeme güçlüğü vermesin yazacağıma...hay kafa!
neyse, mesajın içeriğinden niyetim anlaşılıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?