yardımcı olabilirmisiniz

NARRAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
159
0
26
Amasya
mrb kızlar benim kredi kartlarımdan dolayı..basım belada bu kısmı size sonra anlatacagım şimdilik şöyle söyleyeyim

banka beni avukata vermiş..
avukata gittim..ve tüm borçlarıma taksıt yaptırdım.
aylık 500 ödemem gerekiyor..ilk taksıtınız zor bela ödedim..ama bu ıkıncı taksıtı ödemeye gücüm yok.. ödeyememin nedeni anlatacağım daha sonra şimdi sizden istediğim..tahautte bulundugum için bunun hapıs cezası var..hemen avukat bana dava acarmı tahauttu yerıne getırmedıgım ıcın ..yanı zaman olarak ne kadar zaman tanırlar bana..şuan kafam allak bullak belkı anlatamamısımdır kendımı sız sorun ben cevaplayayım..ama rıca edıyorum.nedenını sımdı sormayın bana..onu sonra anlatacagım sızlere suan cok kotuyum sadece

hazıranın 15 ınde avukata gıttım taksıt yaptı
temmuz 15 ilk taksıt 500 ödedim
agustos 15 ödeyemedim :((

mrb kızlar benim kredi kartlarımdan dolayı..basım belada bu kısmı size sonra anlatacagım şimdilik şöyle söyleyeyim

aylık 500 ödemem gerekiyor..ilk taksıtınız zor bela ödedim..ama bu ıkıncı taksıtı ödemeye gücüm yok.. ödeyememin nedeni anlatacağım daha sonra şimdi sizden istediğim..tahautte bulundugum için bunun hapıs cezası var..hemen avukat bana dava acarmı tahauttu yerıne getırmedıgım ıcın ..yanı zaman olarak ne kadar zaman tanırlar bana..şuan kafam allak bullak belkı anlatamamısımdır kendımı sız sorun ben cevaplayayım..ama rıca edıyorum.nedenını sımdı sormayın bana..onu sonra anlatacagım sızlere suan cok kotuyum sadece

tatlım bence avukatı ara borcunun arkasında olduğunu söyle...
elinde 50 100 ne varsa götür ki ödeme niyetinin olduğunu görsün o zaman dosyayı durdurabilir..
Allah yardımcın olsun

.bu nasıl borç .....taksidi bile 500 tl..nekadar borç taktınki..allam yaaa

bu nasıl bir usluptur acaba sorarım size ( taktınki) allah kimseyi düşürmesin inan sende yoksa kimsede yok.yasadıgım caresızlıgı görsen emin ol..böyle konuşmazdın..hep güçlü oldum..hayatım boyunca çalıştım çabaladım..bayan halimle iki işte bir çalıştım ama yetiremedim dediğim gibi nedenini sonra anlatacağım..kafam allak bullak şuan..eskiye dönüp parça parça olmuş kalbimi daha fazla hırpalamak ve kırmak istemiyorum...

Benim bildiğim 3 ay üst üste ödemezseniz söyledikleriniz geçerli...

Son düzenleme:

öncelikle avukatın icra ceza mahkemesinde taahhüdü ihlal davası açması gerekir. bu dava açıldığında size tebligat gelir yani davadan haberiniz olur. dava kabul edilirse o tarihe kadar ödenmesi gereken borcu ödemeniz gerekir. Örneğin 10 eylülde karar verilmiş, 17 eylülde kesinleşmişse ağustos ve eylül ayının borcunu ödemeniz gerekir. yoksa ödeyinceye kadar 3 ay hapis cezası var. parayı ödeyince hapisten çıkarsınız. kısacası bu durumda hemen ertesi gün ceza çıkmaz , çıksa bile asliye ceza mahkemesine itiraz edersiniz, yine 1 ayı bulur panik yapmayın ama siz bi şekilde borcu ödemeye çalışın.Allah yardım etsin.

Allah yardimciniz olsun ins odeme kolayoigi bulabilirsiniz. Taksitiniz 15 agustossa avukatin dava acma hakki 15 eylulde baslar. Yani odeyemediginiz taksitin uzerinden 1 ay gecmesi gerekir. Ama diger arkadaslar yazmis elinde ne varsa gotur 50-100 neyse eger insafli bi avukatsa odeme niyetinizin oldugunu anlar. Birde hemen oyle ceza cikmaz dava acicak dava gunu vericekler 2-3 ayi bulur. Ama yinede rahat davranmayin dava acmasi demek size arti masraf demek.

Allah yardımcın olsun canım inşallah borcun bir ar önce kapanır dava açılması demek ayrı bir masraf ayrıca tekrar borcunuzun üzerine faizler işleyecek kredi kartından herkes sorunlu inşallah borcunuz çok degildir

inşallah bir çıkar yol bulursun, allah ödeme güçlüğü versin.
bence avukatla görüş, bir arkadaş da demiş 50-100 elinde ne varsa ver ve de ödeyeceğim, kaçmıyorum da ama elimde yok şu an de. canını alacak değil ya, her şey onların elinde artık idare edebilir yani isterse.
kınayanlar olmuş da herhalde kimse keyfi şeklde borç altına girmez. bir arkadaşım da 200 lira aylık ödemesi olan kredi borcunu ödeyememişti, banka avukata vermiş o da 650 liraya taksit yapmış, saçmalığın daniskası yani 200 ödeyemeyene yapılacak taksit 650 olur mu? ama o sonra babasına kredi çektirip kapatmıştı borcu. öyle bir şansın var mı?

borcun taksitlerini kendin belirleme durumu yokmu ??
Yani aylik 500 ödiyemem
300 yapsak taksiti diye konussan
olmazmiki acaba ??

Allah yardımcın olsun inşallah hiç beklemediğin bir yerden para gelir de ödersin borcunu.
Avukata yarın git ve hemen konuş, bu ayki taksidim biraz gecikecek dersen belki beklerler

.bu nasıl borç .....taksidi bile 500 tl..nekadar borç taktınki..allam yaaa

İnsanlar buraya dertlerini anlatmak ve yardım istemek adına bir şeyler yazıyorlar, kusura bakmayın ama üslubunuz hiç hoş değil ,düşmez kalkmaz bir allah dua edin de bir gün sizde bu duruma düşmeyin.

Allah yardimciniz olsun ins odeme kolayoigi bulabilirsiniz. Taksitiniz 15 agustossa avukatin dava acma hakki 15 eylulde baslar. Yani odeyemediginiz taksitin uzerinden 1 ay gecmesi gerekir. Ama diger arkadaslar yazmis elinde ne varsa gotur 50-100 neyse eger insafli bi avukatsa odeme niyetinizin oldugunu anlar. Birde hemen oyle ceza cikmaz dava acicak dava gunu vericekler 2-3 ayi bulur. Ama yinede rahat davranmayin dava acmasi demek size arti masraf demek.

Kusura bakmayin ne olur ben yanlis biliyormusum. Dava ertesi gun acilabilirms. Ama dedigim gibi kararin cikmasi vs. 2-3 ayi bulur.

inşallah bir çıkar yol bulursun, allah ödeme güçlüğü versin.
bence avukatla görüş, bir arkadaş da demiş 50-100 elinde ne varsa ver ve de ödeyeceğim, kaçmıyorum da ama elimde yok şu an de. canını alacak değil ya, her şey onların elinde artık idare edebilir yani isterse.
kınayanlar olmuş da herhalde kimse keyfi şeklde borç altına girmez. bir arkadaşım da 200 lira aylık ödemesi olan kredi borcunu ödeyememişti, banka avukata vermiş o da 650 liraya taksit yapmış, saçmalığın daniskası yani 200 ödeyemeyene yapılacak taksit 650 olur mu? ama o sonra babasına kredi çektirip kapatmıştı borcu. öyle bir şansın var mı?

ilk satırda allah ödeme güçlüğü vermesin yazacağıma...hay kafa!

Back
X