Yardımcı olabilirmisiniz

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
hepinize günaydın benim bir sorunum var yıllardır net bir cevap alamadığım..benim ilk adet tarihimden itibaren sürekli adet gecikmesi sorunum var doktora gittiğimde adet söktürücü verip gönderiyordu kist falan hiçbirsey yok herşeyde normal sadece gecikme var ve ben çoğu zaman ilaç kullanmıyorum bazen 5 ay düzenli oluyor bazen hiç olmuyor 2 aydır gecikti yine bende tarlusal diye adet söktürücü aldım kullanıyorum acaba diyorum evlendiğimde bebek sahibi olmama engel olurmu bu ilaç

Benim adetim hiç düzenli olmadı bu güne kadar bazen 2 ayda bir oldu bazen 3. Doktora gittim kist falan yok dedi genetikmiş benimki. Suan da 15 aylık bir oğlum var...
Bebege engel falan degil... Yine de baska bir doktora gitmeni tavsiye ederim.

Hep aynnı doktora gitme canım. İstersen bi doktor değişikliği yap.
Böyle sorunu olan çok arkadaşım var evli olaların bebişleri var. İnşallah senınde evlenınce olur.

Sizde ilaç kullanmismiydiniz

Hep aynnı doktora gitme canım. İstersen bi doktor değişikliği yap.
Böyle sorunu olan çok arkadaşım var evli olaların bebişleri var. İnşallah senınde evlenınce olur.
Doktor sürekli degistiriyorum zaten suan ki doktorum hiç kullanma bekle kendiliğinden olur dedi

Banada öyle diyolardı
Evlenene kadar 1ay regl olup 2ay olmuyordum
Evlendim hic tarihimde duzelme olmadi
Hep 10-15gun ileriye atti
10senelik evliyim hala regl gunum belli degil.
Surekli ileri atiyo tarihim
1tane oglum var.
Yani bende sorun yaratmadı bu durum herkesde aynımıdır bilemem.

benim 4 ay olmadığımda oluyor ya

Bende suzin gibi adet oluyordum korunmamama rağmen olmuyordu doktora gittim bir ilaç verdi o ay oldu kız kızlarım şimdi 3yasindaar

Bende suzin gibi adet oluyordum korunmamama rağmen olmuyordu doktora gittim bir ilaç verdi o ay oldu kız kızlarım şimdi 3yasindaar
aa nasıl bir ilaçtı o :) ya kusura bakmayın ben çocukları çok severim bu durum etkiliyor beni o yüzden soruyorum

şimdiden bunu düşünme

zira düşünmenin bir yararı yok

çocuğu denk gelip olanda var tedavi ile olan da

bizim bir tanıdık ilk 4 yıl çocuk olmadı; tedavi ile oldu

sonra olmuyor diye düşündü; ilk çocuk 5 yaşında iken kendiliğinden hamile kaldı hatta adeti zaten düzensiz olduğu için hamile olduğunu ancak 4. ayda doktora gidince öğrenmiş

anladım teşekkürler :) inşallah benimde kendiliğndn olur

aa nasıl bir ilaçtı o :) ya kusura bakmayın ben çocukları çok severim bu durum etkiliyor beni o yüzden soruyorum
Canım benimburda yumurtaların tembeldi adetin 3.günü sabah akşam klimanın içtim yanlis zaman su var burada nasıl kafana göre eczaneden alma doktora git öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…