- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
hepinize günaydın benim bir sorunum var yıllardır net bir cevap alamadığım..benim ilk adet tarihimden itibaren sürekli adet gecikmesi sorunum var doktora gittiğimde adet söktürücü verip gönderiyordu kist falan hiçbirsey yok herşeyde normal sadece gecikme var ve ben çoğu zaman ilaç kullanmıyorum bazen 5 ay düzenli oluyor bazen hiç olmuyor 2 aydır gecikti yine bende tarlusal diye adet söktürücü aldım kullanıyorum acaba diyorum evlendiğimde bebek sahibi olmama engel olurmu bu ilaç
Sizde ilaç kullanmismiydinizBenim adetim hiç düzenli olmadı bu güne kadar bazen 2 ayda bir oldu bazen 3. Doktora gittim kist falan yok dedi genetikmiş benimki. Suan da 15 aylık bir oğlum var...
Bebege engel falan degil... Yine de baska bir doktora gitmeni tavsiye ederim.
Doktor sürekli degistiriyorum zaten suan ki doktorum hiç kullanma bekle kendiliğinden olur dediHep aynnı doktora gitme canım. İstersen bi doktor değişikliği yap.
Böyle sorunu olan çok arkadaşım var evli olaların bebişleri var. İnşallah senınde evlenınce olur.
Ozaman bekle demekkı daha vakti saatı gelmemiş bebişin :)Doktor sürekli degistiriyorum zaten suan ki doktorum hiç kullanma bekle kendiliğinden olur dedi
önce babasını bulmam lazım :) ben yıllardır düşünür dururumdaOzaman bekle demekkı daha vakti saatı gelmemiş bebişin :)
benim 4 ay olmadığımda oluyor yaBanada öyle diyolardı
Evlenene kadar 1ay regl olup 2ay olmuyordum
Evlendim hic tarihimde duzelme olmadi
Hep 10-15gun ileriye atti
10senelik evliyim hala regl gunum belli degil.
Surekli ileri atiyo tarihim
1tane oglum var.
Yani bende sorun yaratmadı bu durum herkesde aynımıdır bilemem.
Sizde ilaç kullanmismiydiniz
hahaha :d çok komık oldu yaönce babasını bulmam lazım :) ben yıllardır düşünür dururumda
3.günleri tahlil yaptırdım usg çektirdim hiçbir problem görülmediEvet turlusol kullandım ama reglimin 3. Günü tahlil oldum ve ultrosondada bakıldı. Sen tahlil faşan olmadın mı?
önemli değil :)hahaha :d çok komık oldu yabende devreler yandı kuusra bakma
aa nasıl bir ilaçtı o :) ya kusura bakmayın ben çocukları çok severim bu durum etkiliyor beni o yüzden soruyorumBende suzin gibi adet oluyordum korunmamama rağmen olmuyordu doktora gittim bir ilaç verdi o ay oldu kız kızlarım şimdi 3yasindaar
anladım teşekkürler :) inşallah benimde kendiliğndn olurşimdiden bunu düşünme
zira düşünmenin bir yararı yok
çocuğu denk gelip landa var tedavi ile olan da
bizim bir tanıdık ilk 4 yıl çocuk olmadı; tedavi ile oldu
sonra olmuyor diye düşündü; ilk çocuk 5 yaşında iken kendiliğinden hamile kaldı hatta adeti zaten düzensiz olduğu için hamile olduğunu ancak 4. ayda doktora gidince öğrenmiş
devamlılık için mecburuz :)ben de bu adet olma olayını sevmiyorum :)))
Canım benimburda yumurtaların tembeldi adetin 3.günü sabah akşam klimanın içtim yanlis zaman su var burada nasıl kafana göre eczaneden alma doktora git öyleaa nasıl bir ilaçtı o :) ya kusura bakmayın ben çocukları çok severim bu durum etkiliyor beni o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?