- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerler iyi ki bi tek morfoloji düşük ama morfolojisi düşük ve sperm sayısı daha düşük olup dogal gebe kalan bir arkadasm var inşallah sende de öyle olurKızlar hiçbir şey anlamadım. Şimdiye kadar ki testlerimiz anlaşılırdı bu çok değişik geldi. Yorum yapabilen varsa lütfen bakabilir mi ? Eşim de pek bişi söylemedi normal deyip geçiştirdi![]()
Çok teşekkür ederim canım promen K vitamin bir de keçiboynuzu özü yaklaşık bir ay oldu kullandık demek ki gerçekten işe yarıyor bunları doktorum kullanın dedi bunlardan 10 gün önce de keçiboynuzu kürü kullandık doktor bunları verince onu bıraktık sayımız 13 milyondu en son bu sonucu anlayamadım tekrar teşekkürler canımDeğerler iyi ki bi tek morfoloji düşük ama morfolojisi düşük ve sperm sayısı daha düşük olup dogal gebe kalan bir arkadasm var inşallah sende de öyle olur![]()
Morfoloji 2 yazan değil mi canım sen hangisini söylüyorsun ben pek anlayamadımBana morfoloji de iyi göründü. Referans değerinden daha yüksek sonuçlar
Canım benimde eşimin değeri 13 milyon ama promen k iki aydir kullanıyor hic bu kadar yükselmedi demek size faydasi olmuş sevindim inşallah gebelik haberini de alırızÇok teşekkür ederim canım promen K vitamin bir de keçiboynuzu özü yaklaşık bir ay oldu kullandık demek ki gerçekten işe yarıyor bunları doktorum kullanın dedi bunlardan 10 gün önce de keçiboynuzu kürü kullandık doktor bunları verince onu bıraktık sayımız 13 milyondu en son bu sonucu anlayamadım tekrar teşekkürler canım ♥
İnşallah canım benim hepimiz beklediğimiz o güzel haber alalım bı an evvel aminnnCanım benimde eşimin değeri 13 milyon ama promen k iki aydir kullanıyor hic bu kadar yükselmedi demek size faydasi olmuş sevindim inşallah gebelik haberini de alırız![]()
İnşallah canım benim hepimiz beklediğimiz o güzel haber alalım bı an evvel aminnnBiz aşılama için gittik doktoruma bende kist görüldü kistin geçene kadar sayıyı yukseltelim dedi doktorum öyle kullandık bana da prowomen verdi kistim geçmişse aşılama sürecine basliycaz doğal yoldan iki yıldır hiç olmadı maalesef peki bizim sayı kaç olmuş canım hareketli fln hangisi ben neden anlamıyorum ya
![]()
Toplam hareketlilik %65 ileri yavaş toplamı bu da güzelİnşallah canım benim hepimiz beklediğimiz o güzel haber alalım bı an evvel aminnnBiz aşılama için gittik doktoruma bende kist görüldü kistin geçene kadar sayıyı yukseltelim dedi doktorum öyle kullandık bana da prowomen verdi kistim geçmişse aşılama sürecine basliycaz doğal yoldan iki yıldır hiç olmadı maalesef peki bizim sayı kaç olmuş canım hareketli fln hangisi ben neden anlamıyorum ya
![]()
Ya ne kadar mutlu ettin beni Rabbim gönlüne göre versin inşallah gözlerim dolu dolu yazıyorum inanCanim hareketli girilmemiş değişik bir yöntemle bakılmış total sayı 13 milyondan 80 milyona yükselmiş harika bir yükselme
![]()
İnşallah canım benim hepimiz beklediğimiz o güzel haber alalım bı an evvel aminnnBiz aşılama için gittik doktoruma bende kist görüldü kistin geçene kadar sayıyı yukseltelim dedi doktorum öyle kullandık bana da prowomen verdi kistim geçmişse aşılama sürecine basliycaz doğal yoldan iki yıldır hiç olmadı maalesef peki bizim sayı kaç olmuş canım hareketli fln hangisi ben neden anlamıyorum ya
![]()
Aminn Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah ben iki yıldır aşılama ilac tedavisi onlarca takviye doktor ameliyat ne varsa hepsini denedik bi kez kimyasal gecirdim simdi yine aşılama tedavisindeyim. Rabbim bu yıl hepimizin yüzünü güldürsün inşallahYa ne kadar mutlu ettin beni Rabbim gönlüne göre versin inşallah gözlerim dolu dolu yazıyorum inanBir senedir sayı için uğraşıyoruz zar zor ikna ettim eşimi olumlu bı sonuç alamasaydik sanırım bırakırdı tedaviyi çünkü ha bire bu vitamin işe yaramıyor ben hissediyorum hiç fark yok deyip duruyordu sabırla bekledim bir ayın dolmasını gerçekten o kadar çok moralimi bozuyordu ki işe yaramadığına inandirmisti beni inşallah hepimiz için bundan sonrası da güzel olur hayırlı haberler veririz birbirimize inşallah bı kez aşılama deniycem ne kadar gidecek ona bakicam bizi asmazsa tekrar denerim ama aşarsa tüp düşünürüz bı süre sonra aynı hesaba gelir inşallah hiçbir şeye gerek kalmaz dualarım yürekten hepimiz için ♥
Amin amin inşallah canım başladın mı tedavine oldun mu aşılama hayırlısıyla sizde de sorun erkek faktörü mü canimAminn Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah ben iki yıldır aşılama ilac tedavisi onlarca takviye doktor ameliyat ne varsa hepsini denedik bi kez kimyasal gecirdim simdi yine aşılama tedavisindeyim. Rabbim bu yıl hepimizin yüzünü güldürsün inşallah![]()
Evet canım ilac kullanıyorum suan perşembe günü kontrolum var bakalım inşallah hersey yolunda giderAmin amin inşallah canım başladın mı tedavine oldun mu aşılama hayırlısıyla sizde de sorun erkek faktörü mü canim
İnşallah canım Allah yardımcımiz olsun bu yoldaEvet canım ilac kullanıyorum suan perşembe günü kontrolum var bakalım inşallah hersey yolunda gider![]()
Aminn inşallahİnşallah canım Allah yardımcımiz olsun bu yolda
Evet canım herşey dediğin gibiymiş bugün doktorum da aynı şeyleri söyledi fakat iki kistim vardı yazmıştım daha evvel Letu kullandığım aylarda oluşmuş öncesinde yoktu çatlatma ignesine gerek yok kendiliğinden çatlıyor yumurtaların demişti önceki doktorum ama çatlamayan olmuş demek ki gerek varmış şimdi bı de bununla ugrasicamToplam hareketlilik %65 ileri yavaş toplamı bu da güzel![]()