yardimci olmak istedim..

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
Kizlar nereye yazsam bilemedim ama cok merak ettim bu konuyu. Simdi bizim komsumuz var ve 17yasinda kizlari var. Bugun kadin bana geldi ve sunlari anlatti: kiz 1997 dogumluymus ama o zaman kadinin yasi küçük oldugundan 1998 yazmislar nüfusuna. Ve evde dogum yapmis. Hatta esi Doğulu oldugundan kiz cocuk diye kv cocugun kordonunu baglamamis:KK57:
Ve 2001yilinda resmi nikahlarini kiymislar. Su an esinden ayrilar ve kizinin velayeti kendinde. Yaşını düzeltmek istiyorlarmis bana sordugunda internetten arastirdim biraz. Evde dogum oldugu icin bana olabilir gibi geldi. Ama bileniniz varsada size sormak ve kadina yardimci olmak istedim. Kendisi nereye sorcagini bilemediginden. Neyse kizlar simdi sadece 1yas duzelticekler ya mahkeme illada kemik testi dermi? Ve mahkemeye dilekçe verdikleri sirada mi harç yatirmalari gerekiyor? Bildigim kadariyla avukat sart degilmis. Ve bazi davalarda mahkeme tanik istiyor ama tanik olabilcek kimseleri yok. Sabahtan beri kafama takildi düşünüp duruyorum. Valla daha neler var kim bilir yeni ogreniyomusum meger:KK48:

X