Yardimci olmayan yonetici

Neyse bak hakli olduğum notalar olabilir.ama neyse ben derdimi.anlatamadim sustum.susuyorum ben.haklisin
Bi de bayıl istersen... Bu ne drama Allah aşkına. Senin bir evladın var bu hayatta bakmakla yükümlü olduğun bir birey. Bu kadar bencil olamazsın

Yeni bir yönetici geldi bugüne kadar böylesini ilk kez görüyorum.motivasyon sıfır.bir evrak hazırlarım en ufak hatasını bulur.ben bunu kaç senedir böyle yapiyorum.kac tane müdürle çalıştım.hicbiri onu taktiği saçma detaylara takmıyordu.bu öyle değil.
Bu hadi önemli değil.ses çıkarmıyorum.dedigi gibi yapıyorum.
Bugün yardım almam gereken bir.konu vardi.kritik bisi.teorik olarak biliyorum ama pratikte yardıma ihtiyacım var dedim.ben sana nasıl yapılacağını anlattım.ama sen beni dinlemiyorsun.yine başa seriyoruz diye başından atıyor.yardim etmek istemiyor.ne yapmak lazım böyle bir adamla.ben diyeceğimi dedim.bir daha da konuşmam.yardim istemem.zayen yardım etmiyor.kendimi hep eksik hissettiriyor.gicik oldum adama.bir soğukluğu var.istiyor ki kimse benden bisi istemesin.sadece kendi isimi yapıyım.ne yapardınız böyle bir adamla
Pamuk medem senin etrafındaki herkes sorunlu , müdür de mi kötü çıktı 🙄

Ne var yani karpuzunu taşırsın işte
Manolyadan yeni konular;

-plajda yanımızda oturan çift hunharca karpuz yedi oğlumun canı çektiği halde ikram etmediler küfür ettim. Eski kocam olsaydı böyle olmazdı, bizimde karpuzumuz olurdu. Sizce ne yapayım, arayayım mı?

-plajda yanımda oturan çift hunharca öpüştü, öpüşmeyin olan var olmayan var dedim sana ne dediler kadının saçını başını yoldum. Sizce eski kocamla barışmalı mıyım?

-ayvalıkta herkes hunharca kısa şortla elbiseyle geziyor, öyle gezmelerini istemiyorum ne yapabilirim? Eski kocamla barışsam mı?

-yan komşuma misafir geldi, hunharca içip eğlendiler. Önce küfür ettim sonra polis çağırdım. Eski kocam olsaydı polisi o çağırırdı, sizce aramalı mıyım?

Bir şeyler yazmak istedim, ama sen de o ışığı göremedim:((
Sinan ERGİN’i dinleyebilirsin..

İsteme yardım. Bir tek o kişi mi biliyor cevabı,yöntemi? Farklı şekilde öğrenmenin yolunu arayabilirsin.

Bir gün eski amirlerini öveceğini, onların işle ilgili sorunlarda sana yardım etmeye yönelik olumlu tutumlarını burada anlatacağını hiç düşünürmüydün manolya? Vallaha şaşırdım konunu okuyunca ..İlk kez insanların hakkını teslim etmişsin (yeni yöneticini yermek için de olsa). Gördün mü !?..gelen gideni aratıyor !

bir evrak hazırlarım en ufak hatasını bulur.ben bunu kaç senedir böyle yapiyorum.kac tane müdürle çalıştım.hicbiri onu taktiği saçma detaylara takmıyordu.bu öyle değil.
Hata yapıyormuşsun işte, diğer müdürler takmıyorsa bu onların özensizliği, bu adam işini doğru yapıyor, sen ise yanlış!
ben sana nasıl yapılacağını anlattım.ama sen beni dinlemiyorsun.yine başa seriyoruz diye başından atıyor.
İşe yeni mi başladın? Neden sürekli destek ihtiyacın var? İşinde uzmanlaşmış birisi isen müdürden sürekli destek beklemek performans düşüklüğüdür bana göre. Yönetici olarak senin yapacağın işi sana defalarca gösterip zaman kaybedemez. Ne sanıyorsunuz, yönetici orada yalnızca size iş öğretmek ve sorularınızı cevaplamak için mi oturuyor? Bu kadar prensessen bence çalışma orada

Adamın karekter yapısı öyleyse yani bencil ,yardım etmeyi sevmeyen yardım bekleme kendin çöz başkalarına danışarak

Back
X