Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojiktir muhtemelen için rahat edecekse test yap.İyi akşamlar adet dönemimfen 4-5 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı tabi sonra adet gördüm ve 1 hafta oldu geçeli ama şimdi aşırı kasık ağrım bel ağrım miğde bulantım ve kokuya hassasiyet başladı ne olabilir yardım edin lütfen
Hamilesin canım gözün aydin:)
2 çizgi hayal meyal bile görünse gebelik vardırİyi günler test yaptım çizginin biri tam net değil belirsiz mi demek oluyor
Canım Regl in uzun mu sürdü yoksa kısa mıTeşekkür ederim kan testi şart oldu
Canım neticede içine boşalınca hamile kalabileceğini biliyorsun di mi? Ee bence şaşırma sonuç pozitif çıkarsa da.. Her şeye hazırlan kendini..Adet dönemim normal sürdü ama adetimden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım başlayınca tedirgin oldum yoksa böyle birşey aklıma bile gelmezdi
Ha bir de oranı çok çok az bile olsa hamileyken regli olan insanlar var.. Sen bir an önce öğren geç olmadan..Adet dönemim normal sürdü ama adetimden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım başlayınca tedirgin oldum yoksa böyle birşey aklıma bile gelmezdi
Canım bak istemene çok sevindim, tersi olsa üzülecektim bebek için. Tabi hamileysen... Bence test yap, korkunla yüzleş...Benim aman hamile kalırsam diye bir korkum yok zaten içten içe istediğim de birşey Allah hayırlısını versin