Yardımcı Olun Lütfen.. Bu sitedeki bana söylenen önerileri yaptım ve ..

Memurluğu mu bıraktın aferin

Senin yapacagin tek sey hicbir sey yapmamak zamaninda benimde manisadan bir sevgilim vardi ben burasayim sehirleri görünce aklima geldi benzerde şeyler yaşamışız ayrıldım ve hic iletisime gecmedim. 7 ay sonra beni deli gibi aramaya başladı süründü ama nafile cunku ben esimle 2 cocugunun babasıyla tanışmıştım iyikide geri dönmemişim...

Bu arada bu olaylar yasandi ona inat universiteye basladim 22 yasimda esimle oyle tanıştım memurlugu biraktim demissin sakin hayatından vazgecme bir başkası için

Adam askerde, vatan kimlere emanet buna üzüldüm.Seni oyalıyor, ikinizide elinde tutuyor gibi, aileside tekin gelmedi bana yok kız büyü yapmışta, annesi bozmuşta, hikaye gibi...

Sen adamdan ayrilinca adam iletisime gecmek icin evlenme teklifi etmis. O askerdeyken yedekte bekle diye. Digeri de bekliyor sanirim. Eger evlenme niyeti olsaydi soz takardi. Digeriyle de bir daha gorusmezdi.
Onu cezalandirmayi birak. Zaman verir cezasini. Sen yoluna bak. Cezasini cektigini de sana bir sekilde gosterir hayat merak etme.

Yapacak pek birşey yok asla affetme onu.boyle yazdım çünkü belli olmaz yine yalvar yakar bir hale gelebilir.dengesiz bir tip olduğu belli.ne yaparsa yapsın bir daha dönme ona

Bu adamdan bi sey olmaz tekrar aynı seyleri de yapar. İyiki de söz Nisan falan olmamış bence sükür namazı falan kılmalısın böyle birinden kurtulduğun icin.

Bundan adam olmaz,yaptıkları yapacaklarının teminatı..
Evlensen kavga etsen kadına kıza gitmeyeceği ne malum?

Ne mi yapmalısın? Totosuna vurcan tekmeyi. Allahından bulsun kızım boşversene aaaaa bide içim acıyo diyosun. Ya sen şükretsene evlendikten sonra öğrenmediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…