YARDIMCI OLUN LUTFEN.. hamılelık testınde ıkıncı cızgının sılık cıkması

Hayırlı olsun canım hamilesin :) Allah isteyen herkese nasip etsin
doktor suphelı konustu erken baya dedı haftaya bı daha gel dedi bata bakılcak yıne daha adetıme bır gun varken yaptırdım bu testı o halde 144.5 cıktı normaldır ınsallah :(

doktor suphelı konustu erken baya dedı haftaya bı daha gel dedi bata bakılcak yıne daha adetıme bır gun varken yaptırdım bu testı o halde 144.5 cıktı normaldır ınsallah :KK43:
Daha erken derken bebeğinin haftasının erken olduğundan bahsetmiştir canım

Arkadaslar merhaba ya benim de bi sorum olcakti sabah ilk idrarimla sente lady testi kullandim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim gun icinde de certain marka aldim farkli markalar bu arada onda da cizgu falan yok kafam karisti

Eklentiler

• 20161012_101800-1.webp
    20161012_101800-1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 426
Arkadaslar merhaba ya benim de bi sorum olcakti sabah ilk idrarimla sente lady testi kullandim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim gun icinde de certain marka aldim farkli markalar bu arada onda da cizgu falan yok kafam karisti
bırkez daha yap derım ben sabah ılk ıdrarla daha net sonuc alırsınn cnm hayırlı olsun var gıbı gozukuyo :)

Farkli bir markadan sabah yine yaptim bu kadar net degil ama kararti var cizgi kenarlari pembe resimde bu kadar net gorunmuyo atardim ama

Bence hamilesin ikinci cizgi görünüyo :)

Bugun adet gecikmesinin 3ncu gunu kan testi verdim 0.100 cikti o testlerde neden ikinci cizgi cikmisti anlamadim

Bugun adet gecikmesinin 3ncu gunu kan testi verdim 0.100 cikti o testlerde neden ikinci cizgi cikmisti anlamadim
3 gun gecıkmıs degerın dusuk cıkmıs baya ama bence 2 gun sonra tekrarla kan testınıde inşallah yukselır kımyasal gebelıkde yasamıs olabılırsınn :(

Deger cok dusuk degil mi ki hangi testi yenilim evde mi kan tahlili mi umudumu kestim ya bugun 0.100 gorunce cok asiri dusuk nasil yukselir ki

Benimde oyle olmustu :) hatta inanmayip kan testi yaptrmistim cok sukur hamileymisim buyuk ihtimalle sende hamilesindir

Benim regl duzensizligim var regl olunca klomene baslasam her ay olsam daha iyi olmaz mi hem klomen hamileligi kolaylastiriyormus

Birde cagla masal senin deger ilk once kac cikti ve gecikmenin kacinci gunuydu terar neden yaptin peki

Back
X