Yardımcı olun lütfen

flubayan123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
61
73
8
Arkadaşlar merhaba sizden bir ricam olacak, eşimle sıkıntılarımız var ve onun beni aldattığından şüpheleniyorum yani bir kere yapan ikinciyide yapar... Sizden ricam ben iphone kullanmayı pek bilmiyorum eşimin telefonu iphone ve bir arama yapılmış yada birisi aramış sadece 532 yazıyor isim yok numara yok rehbere baktım orda da yok... Nasıl bulabilirim numarayı ya da neden böyle göründüğünü iphone kullananlar açıklayabilir mi gizlemişmi resim ekleyemiyorum nasıl göründüğüne dair acil yardımmmmmm

Güvenmediğiniz bir adamla aynı evde yaşayıp aynı yatağa nasıl yatıyorsunuz yahu.
Ömrünüz telefon karıştırmakla mı geçecek.

Malesef öyle ben ömür geçirmek istemiyorum kendisi boşanmıyor bende delil bulmak istiyorum bıktım çünkü paranoyak gibi yaşamaktan...

Tabi biliyorum kaç defa denedim ama hep yalvadı ailesi araya girdi çok şey yaşandı ama benim için hiçbir şey eskisi gibi olmuyor
Tatlim madem bosanma gibi bir niyetin varsa ki bence yok gibi artik dile getirme sal ipini gitsin. Allah bir şekilde karsina cikartiyor hoc birsey mi bulamadin bir bakisindan bir kelimesinden bile ele veriyor kendini.allah yardimcin olsun benimde basimda var yakaladim affettim yine gorusmeye devam etmişler ben ayakta uyumusum cunku evliligimizde pürüz coktu birde evladim var ben ittim onu dedim sürekli kustum surat astim ondan yapti dedim ama bir baktim yok yani adam evliligi surdurme niyetinde degil tekrar o kadinla konusabilmek icin benim agzimdan laf almaya calisyo benimle mutlumusun beni seviyomusun bir yerde kalsam evimizi ozledin mi. Bende ozlemesemde ozledim sevmesemde seviyorum mutsuzsamda mutluyum diyordum bir kavgamizda seni birakirim bir daha yaparsan dedigim icin tekrar konusmus ben birakirim demeseydim yapmayacakmis

Haklısın yapan yine yapıyor bende eskisi gibi değilim güven sıfır ama affettim işte içimde bir kuşku ile kontrol ediyorum herşeyini böyle sürmez hayat. Sizin evladınız varmış daha zor olur sizin için Allah yardımcımız olsun hepimizin

Aldatılıp boşanmadıysan malesef ömür boyu hep bu şekilde kontrol etmekle uğraşacaksın. Aldatıldığı anda bir kadının onurunu yitirmemesi için kesinlikle ayrılması gerekir. Siz onun sgklı işçisi gibi sürekli işlerini telefonunu kontrol mu etceksiniz

Bizde severek(sözde) evlenmistik ama sevginin s si ile alakali degildi düşünüyorum hep kendimden ödün verdim hep. Bundan sonra kendim icin yasiycam dedim beceremedim ikincinsansi verdigimde de bi baktim onu dusunmusum. Zor mu cok zor üzülüyor muyum cok üzülüyorum cok şükür ailem arkamda ama kanatsiz bir kuş misaliyim isim yok gücüm yok meslegim yok kendime güvenim yok beni anlayan yok ama hayat devam ediyor..

Oluruna birak dedigim gibi demek ki seni kaybetme korkusu yok yapiyorlar malesef yapiyorlar iste keşke yapmasalar ama yapiyorlar

532 müşteri hizmetleri numarası. Arkadaşımın başına gelmişti erkek arkadaşı diğer sevgilisinin numarasını 444 le başlayan banka numarası gibi kaydetmiş. Bu kadar şüpheleniyorsan dikkat etmek lazım.

Arkadaş adam zaten niyeti bozmuş senin bi bakışını bekliyomuş
Cehennemde neleer yapmayı düşünüyolar acaba..
Recm cezasını böylelerine uygulayacan

Arkadaş adam zaten niyeti bozmuş senin bi bakışını bekliyomuş
Cehennemde neleer yapmayı düşünüyolar acaba..
Recm cezasını böylelerine uygulayacan
Valla suan ben seyrediyorum sessiz sedasiz rabbim en güzel şekilde cezalandirir.
Ben kocam cok sevdim o tarafından hiç anlasilmadim hep kendi bildigini yapti ogrendigimde kendimde de hatalarim oldugu icin ve sevdiğim icin ilerde belki dememek acaba duzelir miydi acaba kizimi babasiz buyutursem bana ilerde sorarmiydi diye düşünürdüm keşkem cok olurdu. Bu yuzden ikinci sansi iyiki vermsiim çünkü dersimi cok iyi aldim keske demiyorum arkama bakmiyorum uzuluyor muyum evet hemde cok herseyin ilkini onda yasiyorsun bi hayat paylasiyorsun cocugunun babasi vs ama suanda bi an once davami acacagim günü bekliyorum ki hayatima devam edebileyim :) insaallah mutlu olurum

Bem de aynı şeyleri düşünüyorum
Mutsuzum evliliğimde içim çürüyo
Ama sebep yokken gittiğimde evladım ne der diye düşünmedeen edemiyorum
Keşke aldatsa da boşansam diye bile dua ediyorum ama o da abes biliyorum
Çok mutsuzum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…