Bebek Beslenmesi Yardımcı olun lutfen.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
arkadaslar merhaba. Lutfen yardim edin 13 martda dogum yapdim bebeyim memeyi emmiyor veriyorum surekli agliyor basini cevirir kiyamadigim icin sudumu sagarak biberonla veriyorum slikon meme ucu kullanmayi dusunuyorum. ama bilmiyorum onunla memeye oyresdire bilirimmi?

arkadaslar merhaba. Lutfen yardim edin 13 martda dogum yapdim bebeyim memeyi emmiyor veriyorum surekli agliyor basini cevirir kiyamadigim icin sudumu sagarak biberonla veriyorum slikon meme ucu kullanmayi dusunuyorum. ama bilmiyorum onunla memeye oyresdire bilirimmi?

ay canım aynı şey bnmde başıma gelmişti memeye gelince ağlardı sonrada açlıktan ağlardı başta emdiği halde 3 gün sonra bıraktı baya uğraştırdı bende sağıp verdim hep bi kaç kere sakinken müzik eşliğinde denedim tuttu sonra bişey oldu bıraktı o sıradada sağdığım sütten akıttım bolca göğsümün ucuna ağzına gelince emmeye başladı sonrada devamlı emdi tavsiye ederim bebeğin sakinken bi müzik aç süt akıt göğsünden ağzına inş. olur çok ama çok zor birde benim göğsümün ucu küçüktü tutamıyodu onuda şırıngayı kestik şırıngayla çıkardım hep ucunu

Son düzenleme:
Back
X