yardımcı olun lütfen

sevgiiit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
302
133
33
34
kızlar adetim iki gün gecikti normalde 2 3 gün önceden gelir göğüslerim şiş ve ağrılı sol kasığımda da sancı gibi birşey var bugün. sizce hamile miyim?7 aylık evliyim.çok istiyorummm :-(

Biz buradan nasıl görebiliriz hamile olduğunu acaba arkadaşım ? Bi test yap kan testi yada gebelik falan.

hayır yapmadım 1 hafta bekleyin diyor arkadaşlarım sizlerle de paylaşmak istedim Rizeli- 53 çıkar mı diye umudum kırılırsa

geçen ay adet gördüm gibi oldu yani normal adet kanaması gibi değildi erkenden olurum normalde bu ay gecikti yumurtlama 25 indeydi

kızlar adetim iki gün gecikti normalde 2 3 gün önceden gelir göğüslerim şiş ve ağrılı sol kasığımda da sancı gibi birşey var bugün. sizce hamile miyim?7 aylık evliyim.çok istiyorummm :-(
Şuan varsa silikte olsa cıkabilir ama bikaç gün daha bekle idrar testi için. Gebelik ve adet belirtileri birbirine cok yakın. Kan verirsen kesin sonuc alırsın ama

Canım stresten de gecikmiş olabilir. Hamileliği kafana takınca da vücut ister istemez belirti verebiliyor. Rabbim gönlüne göre versin. Daha sadece 7 ay olmuş. Negatif çıkarsa da üzülme. Evliliğinin en güzel zamanları bunlar. Tadını çıkar :) bebek eninde sonunda olur inşallah da şu günler bir daha gelmez.

Test yap en azından varsa da yoksa da için rahatlasın :)

Back
X