Saç Rengi ve Saç Boyama yardımcı olun lütfennn

elifey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
210
4
46
Antalya
ya kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben anlamıyorum öyle boya işlerinden ..zamanında bi delilik edip saçımı oksijenli suyla açmıştım tipik o açılan rengi bilirsnz böyle kumrala yakın karamelimsi güneşte sarı gibi olan bi renk.aslında bu renken çok memnunum ama sorun şu ki saçımın iç kısımlarının dibi koyu kahverengi yani iç diplerde bildiğin kendi saçım görünüyo yani boya gibi her teli aynı renk değil bu yüzden boyatmak istiyorum..
diple uç farklı renk olduğu için kendim alıp boyasam dip farklı uç farklı renk mi çıkar?
yoksa kuaföre mi boyatsam ? :18::18: cevap verin nolur kızlarr..

canım boya alırken saçına en yakın renk olarak bişey alırsın sonra zaten tamamını boyarsan bi sorun olmaz dipleri de heryeri de aynı renk olur tüm saçı boyamalısın tabi sadece dipler olmaz

anladım cnm peki hangi markayı önerirsin?
bide saçım uzadıkca dip rengimin kopkoyu çıkmasından nefret ediorm o yüzden kuaförü düşünmüştüm hani tam dipten değilde bi kaç santim aşağısından başlıyo ya renk o şekil?

kuaföre gitmen daha mantıklı olur canım kendin istediğin sonucu elde edemeyebilirsin

cnm bnce kuaföre git cnm cünkü evde yapınca olmuyor istediğin sekilde olması zor kuaföre git rikse atma :)

ben koleston kullanıyorum çok da memnunum kuaföre gidersen zaten kalite kalite öneriyo sana istediğini seçiyorsun.saç diplerin eninde sonunda çıkacak boya yaptırırsan bunu göze almalısın bikaç santim aşağısından derken saçlarının uçlarına mı demek istedin?
hem dipten çıkmasını istemeyip hem bikaç cm aşağıdan başlaması nasıl olacak orayı anlayamadım :44:

cnm bence ilk olarak kuaföre git kendin boyadıktan sonra istediğin renk ortaya cıkmazsa geri dönüsü zor olabilir cünkü :)

yani dipten kendi saçın görünmesini istemiyorum evet ama hani saçın dibinden 5 santm kadar bırakıolar renk ordan başlıyo ya o modeli seviyorum ..dipten uca boyayınca saçı saç uzayınca şerit şeklinde dibin çıkıyo ama benm dediğimde öyle abez görünmüyo anladın mı cnm? burdan da pek anlatılmıyo ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…