- 15 Mayıs 2017
- 19
- 0
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileniz erkek arkadaşınız olduğunu biliyormuş.İlerisi için hiç soru sormadı mı aileniz?
pilavın ortasına kaşık dik/sapla![]()
Aile biliyorsa biz evlenmeyi düşünüyoruz okul bitince diyeceksiniz. anlamadım cekinceniz tam olarak nedir.Arkadaşlar okul bittikten sonra hemen olmasada evlilik icin bir adim atmak istiyorum erkek arkadasim yabanci ailem biliyor ve kendisini cok seviyorlar ama evlenmek isteğimi nasil soylicegimi bilemiyorum erken oldugunu dusunucekler cunku ama ben gerçekten evlenmeyi dusunuyorum
Tepki görmüyorsanız demek ki kızmıyorlar .Ailesinin tanışmaya geleceklerini söylesen mesela?Ben biraz soyluyorum falan ama ailemden tepki goremiyorum
Aile biliyorsa biz evlenmeyi düşünüyoruz okul bitince diyeceksiniz. anlamadım cekinceniz tam olarak nedir.
Madem ailen erkek arkadasının olmasına bişey demiyor . Yeri gelince evlenme fikrine de bişey diyeceklerini zannetmiyorum. Hiç mı citlatmadn anne/ baba biz ciddi düşünüyoruz diye ?
Tepki görmüyorsanız demek ki kızmıyorlar .Ailesinin tanışmaya geleceklerini söylesen mesela?
Ne gibi şeyler söylüyor mesela ? Ve yaşın kaç ?Her dediğimde saka ile karisik bir seyler diyor
Tam olarak kaç yaşındasınız?Üni bittiğine göre çok ta küçük değilsinizdir zaten.Sizce evlenme icin fazla mi erken yasim ?
Ne gibi şeyler söylüyor mesela ? Ve yaşın kaç ?
Tam olarak kaç yaşındasınız?Üni bittiğine göre çok ta küçük değilsinizdir zaten.
Bana kalırsa yaşın genç. Ben 27de evlendim nereye düştüm ben dedim :) evlilik aşırı sorumluluk isteyen bişey. Okulunu bitir iş hayatına atıl bu dönemde sevgilini biraz daha tanı derim..21 yasindayim genelde dedigimde havva sus istersen falan gibi gulerekten seyler söylüyor en sonunda dedim annem evde mi kalicam tabi saka ile karisik![]()