• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olun

Acaba eliniz ev işine ,mutfağa falan yatkın değil de onu mu bahane ediyor?Erkek arkadaşınızın işi resmiyete dökmek istediğini söyleyeceksiniz .

Tam tersine 9 yasimdan beri annem babam calisir elim yakındır ah bilmiyorum baska care yok kuzen hala su bu yardimi ile ikna edicegiz erkek arkadasimin müslüman olmasi falan zaten her sey cok uzun sürecek beklemek istemiyorum artik senede bir gorusmekte sıktı direk evleneyim bitsin istiyorum artik :D

Bana kalırsa yaşın genç. Ben 27de evlendim nereye düştüm ben dedim :) evlilik aşırı sorumluluk isteyen bişey. Okulunu bitir iş hayatına atıl bu dönemde sevgilini biraz daha tanı derim..

Belkide ailemde sizin gibi dusunuyor

Noluyor bu çocuklara hemen evlenme merakı.
Bende de var bir yeğen yaş 20 evlenemedi diye yıktı dünyaları.
İşi gücü yok ama hormonları tavan maşallah.
Maddi gelirin varsa,manevi anlamda da yeterli olgunlukta isen zaten utanmazdın söylemeye.
32 yaşında evlendiğimde bile erken gelmişti bana.
Ne biçim hormonsuzsam demek ki.

Noluyor bu çocuklara hemen evlenme merakı.
Bende de var bir yeğen yaş 20 evlenemedi diye yıktı dünyaları.
İşi gücü yok ama hormonları tavan maşallah.
Maddi gelirin varsa,manevi anlamda da yeterli olgunlukta isen zaten utanmazdın söylemeye.
32 yaşında evlendiğimde bile erken gelmişti bana.
Ne biçim hormonsuzsam demek ki.

Maddi ve manevi sikinti oldugunu düşünmuyorum manevi sikintim hele ki hic siz 1 sene bulusmadan beklemek ne demek bildiginizi sanmıyorum senede bir kere görmek 1 hafta sonra ayrilmak gercekten can yakici emin olun bu durumda olunca diyorsunuz ki keske evlensek hemen cekinme nedenim aslinda cekinme degil utaniyorum sadece annemin yuzune bakarak boyle seyleri demeye anca telefondan derim herhalde

Okul dedigin lise tipi okulmu yoksa üniversitemi?

Yaşın kac?
Evleninle ne yiceksiniz?
İs varmi?
Para varmi? (Belki piyangoda kazandiniz, bilemicem)

Bunlari cevaplarmisin? Ona göre tavsiyem olucak

Okul dedigin lise tipi okulmu yoksa üniversitemi?

Yaşın kac?
Evleninle ne yiceksiniz?
İs varmi?
Para varmi? (Belki piyangoda kazandiniz, bilemicem)

Bunlari cevaplarmisin? Ona göre tavsiyem olucak

Erkek arkadasim okulu bitirdi mühendis
Ben univ bitiricem yakinda 21 yasindayim
Ziraat üzerine okuyorum

Erkek arkadasim okulu bitirdi mühendis
Ben univ bitiricem yakinda 21 yasindayim
Ziraat üzerine okuyorum

Bak bu iyi.
Ve yurtdışına gelin gidiceksin galiba.
Hangi ülke?

Bence annene söyle. Annende babani ikna eder.
Bana sorarsan bekle derim ama galiba yurtdışı filan arada olunca özlem cok olur

Bak bu iyi.
Ve yurtdışına gelin gidiceksin galiba.
Hangi ülke?

Bence annene söyle. Annende babani ikna eder.
Bana sorarsan bekle derim ama galiba yurtdışı filan arada olunca özlem cok olur

Ben yurt disi sinavlari icin dil öğrenirken tanışmistik guney koreli aslinda kendisi turkiyeyi gordukten sonra burda yasamayi cok istiyor

Maddi ve manevi sikinti oldugunu düşünmuyorum manevi sikintim hele ki hic siz 1 sene bulusmadan beklemek ne demek bildiginizi sanmıyorum senede bir kere görmek 1 hafta sonra ayrilmak gercekten can yakici emin olun bu durumda olunca diyorsunuz ki keske evlensek hemen cekinme nedenim aslinda cekinme degil utaniyorum sadece annemin yuzune bakarak boyle seyleri demeye anca telefondan derim herhalde
senede 1 kere yüzyüze gelerek ne kadar tanıdınız ki ? :ruh: ailen çok ciddiye almıyor heralde." elin güneykorelisine kız verecek değilliz, zaten yüzyüzede görüşmüyorlar . zaman geçirsin biraz " diye düşünürdüm ben olsam.:KK25:

senede 1 kere yüzyüze gelerek ne kadar tanıdınız ki ? :ruh: ailen çok ciddiye almıyor heralde." elin güneykorelisine kız verecek değilliz, zaten yüzyüzede görüşmüyorlar . zaman geçirsin biraz " diye düşünürdüm ben olsam.:KK25:

Ah o isler oyle olmuyor iste emin olun nasipte varsa olur ben inanıyorum :D

Back
X