• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun

dreamandlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
116
5
96
Ankara
konuyu ilgili başlıkta açtım fakat cevap verilmedi. tekrar soruyorum yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaslar ben fen edebiyatta tarih ya da edebiyat yazmayı dusunuyorum da edebiyatlardan bazılarına puanım yetıyor ama tarihlerin çoğuna yetıyor sizce hangisinin iş imkanı daha geniş ? formasyon alıp öğretmenlik yapabilir miyim acaba ? lütfen yardımcı olun tercih yapıcam aklım cok karısık :(

fen edebiyatlara iş imkanı pek yok malesef.Formasyon da alsanız sonuç değişmez.Öğretmen olarak değil de memur olarak atanabilirsiniz belki

Son düzenleme:
ben hiç bulaşma derim.. söylediğin bölümler çok mezun verdiği gibi bi o kadarda işsiz var. benim fikrim hiç yazmamandan yana canım.

konuyu ilgili başlıkta açtım fakat cevap verilmedi. tekrar soruyorum yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaslar ben fen edebiyatta tarih ya da edebiyat yazmayı dusunuyorum da edebiyatlardan bazılarına puanım yetıyor ama tarihlerin çoğuna yetıyor sizce hangisinin iş imkanı daha geniş ? formasyon alıp öğretmenlik yapabilir miyim acaba ? lütfen yardımcı olun tercih yapıcam aklım cok karısık :(
Tarih bölümünün ataması yok diyorlar.

peki sence aöf ilahiyat mı yazmalıyım yoksa aöf edebiyat mı ?
Bende bu sene aöf den işletme yazacağım,aöf ilahiyatı yazarsan Kur'an kursu öğreticisi olabilirsin önlisans kpss girerek hem de puanları yüksek olmaz diye tahmin ediyorum yada diyanette çalışabilirsin,ama aöf edebiyat okursan öğretmen olamazsın bence çünkü bir sürü eğitim fakültesi mezunları ve fen edebiyat mezunları var.

Bende bu sene aöf den işletme yazacağım,aöf ilahiyatı yazarsan Kur'an kursu öğreticisi olabilirsin önlisans kpss girerek hem de puanları yüksek olmaz diye tahmin ediyorum yada diyanette çalışabilirsin,ama aöf edebiyat okursan öğretmen olamazsın bence çünkü bir sürü eğitim fakültesi mezunları ve fen edebiyat mezunları var.

doğru söylüyosun o zaman ben ilahiyat yazayım daha sonra inşallah atanırım kısa sürede :)

fen edebiyat - edebiyat mezunuyum formasyon da aldım. atandım da. ama hiç kolay bir süreç değil. öğretmenlik atamaları, belli branşlar dışında çok zor.ben ilahiyat yazmanı öneririm. devlette rahatlıkla iş bulursun. açıkta ilahiyatçı kalmadı.

Back
X