• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIMCI OLUN...

b1e2y3a4z5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
196
67
48
Ben kozmetik markalarını yeni yeni deneyen öğrenen biriyim e yaşımda genç yeni başladım yani.Ersağ yüz kremleri beni mahvetti Avon aldım tek bir ürünü iyiydi oda salatalık özlü nemlendirici derken Avon yahudi malı diye duydum ve bıraktım kullanmayı şu anda size kesin kullanırım içeriği temiz diyebileceğim ürün Ersağ diş macunu ve Otacı şampuan.Garnier kullanıyorum şu an nem dengesi mavi krem ve Garnier tonikle beraber. nem dengesi kremini Avonun salatalık kremine benzediği için aldım.Fakat sonra duydum ki garnier Lorealin alt koluymuş ve hayvan deneyleri yapıyormuş ve bir de İsrail kadın askerlerine zamanında hediye göndermiş şimdi eğer biliyorsanız Garnier nem dengesi ve Avon salatalık kremi gibi hafif yüz nemlendirici içeriği temiz mümkünse Türk malı olsun beni bilgilendirin.

Avon falan bunlar kozmetik ürünler..dermokozmetik ürünler kullanman daha faydalı olur..içinde paraben mineral yağlar gibi maddeler olmayan temiz içerikli ürünler..eczane ürünlerini kullan.türk markası istiyosanda cosmed iyi bi tercih olur.yaşın genc oldugu için anti aging deilde nemlendirici kremler kullanman lazım antioksidan içeriklide..cosmed iyi nemlendirir fiyatlarıda uygundur

Avon kremlerinin pek iyi olduğunu sanmıyorum ben olay kullanıyorum gayette memnunum.. Güven yada korku problemin varsa evde doğal nemlendirici ler hazırlayabilir sin ;) genç cildine her kremi kullanıp mahvetme derim çok çok seçici ol ;)

evet Cosmedi duymuştum ama şu an bir de Cyrene diye bir ürün duydum onu araştırıyorum.aslına bakarsanız Cosmed ve Cyrene ikisi de pahalı geldi yani Ersağ da böyle pahalıydı.Ya ben garnierden çok memnundum ama ben hayvanlar üzerinde test edildiğini duyunca bırakmaya karar verdim bu gibi konularda ciddi hassasiyetim var da benim.

evet Cosmedi duymuştum ama şu an bir de Cyrene diye bir ürün duydum onu araştırıyorum.aslına bakarsanız Cosmed ve Cyrene ikisi de pahalı geldi yani Ersağ da böyle pahalıydı.Ya ben garnierden çok memnundum ama ben hayvanlar üzerinde test edildiğini duyunca bırakmaya karar verdim bu gibi konularda ciddi hassasiyetim var da benim.
Bak sana cok güzel bi krem önericem...fiyatıda acaip uygun..internette bu kremle ilgili bir sürü yorum bulabilirsin..Cerodolin krem 40ml olanı..lotionun içeriği cok zengin deil..yüz için bunu kullan..içinde en pahalı kremlerde olan hyaluronik asit bile var..seramid shea yağı e vitamini olan..güzel içerikli bi krem..doktorlar öneriyo zaten.fiyatıda 30 tl civarı

tavsiyelerinize baktım teşekkür ediyorum öncelikle.Galiba Cosmed temizleme köpüğü ve jeli temizleme amaçlı iyi olacak.hatta tonik de alırım 200 ml baya gider bana fakat ben nemlendirici olarak hala aradığım kıvamda bir şeye rastlayamadım sizlere de anlatamadım durun resmini koyayım
upload_2015-11-26_0-16-52.webp

işte bu ilk kullanıp beğendiğim krem şu da
images

avondan sonra garnierden aldığım ürün ben istiyorum ki hafif olsun yağ içermesin zaten garnierin arkasında da yağ içermez yazıyor yani hiç mi yok bu markalar dışında bu tip hafif canlandırıcı krem üreten markalar

Türk mali cok az alternatif var..cosmed, kew, ecowell ve cyrene...bunlar cosmed fiyatlarindadir..ama uygun bisey istersen dermoday nemlendiricilerinede bakabilirsin.yuz kremleri 30 tl falan.icerigide iyidir..söyledigim markalardan su bazli olanlarindan tercih yapabilirsin..buarada ceradolin krem. Adinin krem olduguna bakma su bazli yagsiz hafif bi kremdir.lotionuda var onuda tercih edebilirsin

Back
X